Arhivă articole

Cermeiul a pierdut peste Graniță înainte de plecarea în cantonamentMako FC a trecut de Lunca Teuz Cermei printr-un gol venit cu 2 minute înainte de ultimul fluier. Amicalul dintre cele două divizionare terțe a avut loc în orășelul de peste Graniță, iar ocaziile au fost împărțite. Vlad, Matiș, Deta și Bulza au ratat din poziții destul de bune, astfel că meciul a fost decis la ultima fază, pe o respingere eronată a defensivei „alb-roșiilor” și un șut bun în plasa lui Stănilă.

Capătă a lipsit din nou din rândurile cermeianilor, dar fostul utist va fi 100% apt începând de luni, când „sămădăii” urcă la Moneasa pentru cantonamentul de vară. „Implicarea jucătorilor a fost bună împotriva unei echipe ce începe campionatul săptămâna viitoare și, deci, are un alt ritm. Oricum, am jucat binișor, am creat destule ocazii, iar golul l-am primit târziu, pe o neatenție. De luni dimineață, intrăm într-un cantonament greu, jucătorii vor fi solicitați la maxim. Partida de Cupă, de la Gepiu, nici nu ne interesează prea mult. Miercuri dimineața vom avea un antrenament greu, iar după-amiază ne vom face antrenamentul cu mingea în județul Bihor. La nivel de lot, ne mai dorim un fundaș și un mijlocaș central și, zic eu, ne putem bate cu oricine în noul campionat”, a menționat Radu Anca, asistat pe banca tehnică de Sebastian Huțan.

Gârlea – Rogojan, N. Varga, Nistor, Lupșe – Mihuța, Polgar, Vezan – Mager, Matiș Vlad, plus Stănilă – Deta, Sabău, Bulza, Dolga și Șerb (un tânăr lipovan aflat în probe) au fost jucătorii utilizați de cermeiani la Mako.

3
0

Un comentariu la articolul: “Cermeiul a pierdut peste Graniță înainte de plecarea în cantonament

  1. Serb nu este tanar lipovan . Este tanar aradean prieten cu un alt fost component al echipei din Lipova . La Lipova a jucat returul trecut la echipa a doua . Ii uram bafta la Cermei .

    6

    2

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.