Stranieri aradenizTOP ARTICOLE

Jorza, împrumutat la Rapid: Mijlocașul arădean a debutat în amicalul cu Petrolul lui Chindriș





După ce nu și-a prelungit contractul cu „Bătrâna Doamnă”, Amir Jorza și-a găsit o altă destinație, agreată – în cele din urmă – și de grupările ce dețin (50-50%) drepturile federative ale jucătorului,. Vorbim despre cluburile Atletico și UTA, care au fost de acord ca mijlocașul de 19 ani să evolueze un an de zile sub formă de împrumut la o altă fostă campioană a României.

Rapid București tocmai a promovat în Liga 3-a și dorește să escaladeze rapid alte două eșaloane până în elită. „Alb-vișiniii” aveau nevoie ca de aer de juniori buni născuți în anul 1999, iar mijlocașul cu trei stagiuni de Liga 2-a în tricoul UTA-ei oferă garanții. În înțelegerea încheiată cu cluburile arădene, Rapidul a prevăzut și o opțiune de cumpărare a fotbalistului născut la Șagu.

Jorza și-a făcut debutul la gruparea giuleșteană ieri, cu ocazia amicalului de lux, de pe arena „Ilie Oană”, cu Petrolul. Divizionara secundă, pentru care un alt arădean, Marius Chindriș, a jucat în ultimele 17 minute s-a impus cu 1-0, prin reușita lui Arnăutu, din minutul 22. Amir Jorza a bifat 57 de minute, înlocuindu-l pe Duriță încă din prima repriză.

La UTA, Amir Jorza a bătut recordul de cel mai tânăr marcator din istoria glorioasă a clubului. În stagiunea 2015-2016 a ligii secunde, mijlocașul a înscris la Caransebeș la vârsta de 16 ani, trei luni și 8 zile.









Un comentariu

  1. Vreau sa vad drepturile federative pe care le ale uta asupra lui jorza….chiar credeti asa ceva…daca jorza se transfera in liga 1 la steaua …uta nu primeste niciun leu…tot aud cu drepturile federative…si ale lui petre si ale lui man….doar din man uta a luat 50% pt ca avea contract cu uta…in rest petre a foat vandut pe data de 1.07 .2017 dupa o zi cand a terminat contractul cu uta….vreau sa vad document aratat de onet( presedinte la atletico)…nu de domnul parinte al proiectului…ca jorza sau petre sau restul copiilor de la atletico care au 50% cu uta….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button