Arhivă articole

Prună a urcat în cantonament cu Cermeiul cu acordul lui Ionuț Popa

Lunca Teuz Cermei a demarat „operațiunea” cantonamentul de vară cu 20 de jucători. Din motive personale, Rareș Deta urcă la munte doar mâine, în timp ce un alt utist transpiră încă de azi sub comanda lui Radu Anca. Este vorba despre Victor Prună (20 de ani), care, deocamdată, a obținut doar acodrul verbal al lui Ionuț Popa să se pregătească cu divizionara a treia. „Jucătorul va juca la Cermei până în iarnă doar dacă echipa noastră nu va avea probleme de efectiv după încheierea sută la sută a campaniei de achiziții”, a menționat Codru Grădinariu, directorul general al „roș-albilor”.

Pentru trupa din Țara Sămădăilor prezența unui mijlocaș central în lot este esențială, după ce Petrișor Jichici nu a mai semnat și a virat spre o altă divizionară a treia, CS Ghiroda. Dacă Prună rămâne, Cermeiul va fi cel de-al 12-lea transfer al verii, după portarii Gârlea și Stănilă, fundașii Polgar, Dolga și Lupșe, mijlocașii Deta, Vezan, Vlad, Mager (revenire) și atacanții Matiș și Capătă. Anca mai dorește neapărat un fundaș central.

Primul antrenament al „alb-roșiilor” la Moneasa se va consuma în această după-amiază pe terenul din localitate. Mâine e zi cu două antrenamente solicitante, însă și miercuri dimineață, înainte de deplasarea la Gepiu pentru meciul de Cupă, Radu Anca a spus că nu-și va menaja deloc elevii.

5
0

2 comentarii la articolul: “Prună a urcat în cantonament cu Cermeiul cu acordul lui Ionuț Popa


 1. Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/sportar1/public_html/wp-content/plugins/wp-user-avatar/includes/class-wp-user-avatar-functions.php on line 487
  Giro spune:

  „Am scapat” si de Pruna!Nu mai inteleg nimic!Dar nici nu mai incerc sa inteleg ceva….

  5

  0
 2. Nu-i bai că-și revine băiatu aci! Fac ce fac ăia la Cermei, o țuică…..de-și linge buzele nea Popică!

  3

  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.