Fotbal judetean

Moral pentru…cantonament: CS Ineu – Național Sebiș 0-3





În ziua intrării în stagiul de pregătire centralizat, Sebișul a dat o fugă până la Ineu pentru un test cu vecinii de Liga 4-a. Mai bine pregătiți și conectați de managerul Cojocaru, jucătorii Naționalului nu le-au dat nicio șansă adversarilor.

Onțel a înscris cu o torpilă de la aproximativ 30 de metri pentru 0-1, iar scorul pauzei (0-2) l-a stabilit Claudiu Vereș, după ce a primit pe tavă o minge de la un adversar și un șut la colțul lung. Mărgărit a înscris și el după un cadou primit de la Dennis Mâneran, pentru un succes de moral înainte de cele 9 zile grele de cantonament.

Ineul mai are zece zile până la primul meci oficial pe puncte, iar Cristi Sculici știe ce i-a lipsit echipei sale azi. „Am cam ratat antrenamentele de săptămâna trecută din lipsă de efectiv și asta s-a văzut împotriva unui adversar bun și bine pregătit. Am avut, totuși, și momente bune în fiecare repriză. Au fost 3-4 ocazii, dar nu am marcat și asta este o problemă. Primul gol l-am luat dintr-o execuție de autor, celelalte două au fost greșeli grave ale jucătorilor noștri. Continuăm pregătirea, încercăm să corectăm din mers problemele pe care le avem și să lucrăm la relațiile de joc”, a menționat antrenorul ineuanilor. Fortuna Becicherecu Mic vine sâmbătă la Ineu, pentru un ultim test al zărăndanilor.

Odată cu intrarea în cantonament, sebișenii au oficializat și achiziția lui Darian Cazacu, un fundaș de 19 ani care a fost în curtea Botoșaniului în această vară. Totodată, „alb-albaștrii” l-au testat pe Goșa, un tânăr mijlocaș stânga de la Luceafărul. „A fost o mișcare bună pentru noi, am folosit toți jucătorii, mai puțin pe Enciu, care este accidentat. Suntem mulțumiți de efortul depus de elevii noștri, încercăm să-i integrăm și pe noii veniți. De mâine intrăm în cantonament până vinerea viitoare, vor fi două antrenamente pe zi, dar și două jocuri de verificare, vineri cu Zăbrani și marți, la Chișineu Criș”.

Formații:

Ineu (repriza I): Pușcaș – Nuber, Karmanoczky, Balint, Hulber – Teședan – S. Balaci,  M. Ponta, Fl. Spătaru, Dan Mâneran – Fl. Berari.

Ineu (repriza a II-a): Iacob (Tulcan) – Spătaru (Șerban), Karmanoczky, Balint, Hulbăr (Dragoș) – Zdrențan – Balaci (Bociort), Teședan (Ciurdaru), Berar (Șimand), Dan Mâneran (Belei) – Denis Mâneran.

Sebiș (repriza I): Jianu – Deliman, Pîslaru, Cazacu, Ad. Pop – Cl. Vereș, Petculescu, Rugină, Anghel – Onțel, Mărgărit.

Sebiș (repriza a doua): G. Gakos – Poștoarcă, Moisi, Dumitrache, Stepancev – Ruță, Pintea – Susan, Mărgărit, Goșa – Onțel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button