UTA Arad

Primele de joc ale utiștilor, la zi. Păcurar: „Unii jucători mai au „datorii” fotbalistice către echipă”





Prin vocea lui Codru Grădinariu, clubul UTA a anunțat că primele de joc pentru meciurile de la începutul sezonului sunt la zi. Lucru îmbucurător, iar secundul Cristi Păcurar speră ca jucătorii sa își facă și ei treaba la meciul de sâmbătă: „Unii dintre jucători au niște <<datorii>> fotbalistice către club și așteptăm să le <<plătească>>, iar sâmbătă sper să fim mulțumiți atât de joc cât și de rezultat.”

UTA a câștigat doi mijlocași reveniți după accidentări, dar s-ar putea să piardă unul: „Cubleșan și Matei se antrenează normal, trebuie să fie foarte motivați pentru că meciul se joacă pe un stadion mare, va fi lume la meci. Evident că nu avem în minte decât victoria. Singura posibilă absență este Petra, a ieșit ieri din antrenament cu o întindere, vom vedea dacă va putea juca sâmbătă. Vădrariu a avut ceva probleme inclusiv la încălzire înainte de meciul cu Ripensia, dar acum este ok.”

Matei și Cubleșan au lipsit de la partidele UTA-ei contra celor de la Brăila și Ripensia.

FOTO: Ciprian Petcuț









Un comentariu

  1. e bine, este taitalul, stiam eu ca nu ramanea smenarul cu mustata daca nu erau bani,dar de aia ce nu si-au luat salariile restante nu a-ti zis nimic?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button