UTA AradzTOP ARTICOLE

UTA merge la Timișoara pentru un duel cu o ACS Poli în corzi. Păcurar: „Un meci extrem de important”





UTA o va înfrunta pe ACS Poli sâmbătă, de la ora 13:30, pe „Dan Păltinișanu” și pare favorită contra unui adversar cu probleme. Este a cincea întâlnire directă dintre cele două echipe de la „înființarea” din 2012 a timișorenilor, iar „alb-violeții” conduc în acest moment, cu două victorii. Primele două meciuri s-au disputat în sezonul 2012-13, când în tur la Timișoara s-a încheiat 1-1 și în retur UTA condusă de Adrian Falub a învins cu 1-0 prin golul argentinianului Laso.

Ambele succese timișorene au fost obținute sub comanda lui Ionuț Popa la barajul pentru promovarea în Liga I din 2017 (2-1 la Timișoara și 3-1 la Șiria). Dintre marcatorii ultimului meci direct, doar Octavian Drăghici se mai află la ACS Poli, în timp ce Bărbuț și Pedro Henrique, respectiv Curtuiuș au plecat de la cele două echipe.

Secundul Cristian Păcurar a făcut o scurtă radiografie a meciului de sâmbătă la conferința de presă săptămânală: „Ne aflăm în fața unui meci extrem de important. La antrenamente s-a pus accentul pe atitudine și pe datele tehnico-tactice, având în vedere modulul pe care vrem să îl jucăm acolo. Marți am făcut un joc școală cu juniorii, în care am încercat anumite aspecte pe care vrem să le expunem la meciul de sâmbătă.  Echipa va intra în cantonament vineri după antrenament, iar sâmbătă dimineața plecăm spre Timișoara. Nu știu cum se prezintă gazonul, pentru că am înțeles că toate cele trei echipe din Timișoara joacă acolo. ACS Poli are un antrenor nou (n.a. Ștefan Nanu), probabil va fi o altă emulație, va reveni Curileac, care a absentat la meciul cu Luceafărul. Pe când ei au jucători care vin din Liga I, noi avem foarte mulți aduși din ligi inferioare atât din România cât și din străinătate. Încercăm să construim un grup cât mai solid, dar nici nu vrem să treacă punctele pe lângă noi.” 

ACS Poli l-a numit în acestă săptămână pe Ștefan Nanu ca antrenor principal, iar fostul rapidist a declarat următoarele la prezentarea sa: ”Mă bucur că am ajuns la un club atât de mare, respectat in zona Banatului. Am venit și pentru că-l cunoșteam pe Radu Birlică, am lucrat la Inter Gaz în 2007. De obicei sunt răbdător și îmi plac provocările. Le-am spus băieților: complimente pentru cum au răspuns. Sunt foarte mulți tineri care nu au experiență. Sunt adeptul juniorilor. Sâmbătă, cu UTA, care are obiectiv promovarea, echipă cu antrenor experimentat care cunoaște bucătăria acestui club, am încredere și trebuie sa câștigăm acest derby. Facem tot posibilul să ieșim victorioși. ” au fost cuvintele tehnicianului, citat de pressalert.ro.

Partida va fi în direct la digisport, Telekom Sport și Look TV.

FOTO: UTA Media Design









9 comentarii

      1. Pe ce fel de criterii sau considerente denumesti tu @Pelin, denumirea de ore normale?Pe ale tale?
        Pentru mine,UTA inseamna 24 din 24 ore,7 zile pe saptamana inclusiv ani bisecti,oricand si orice citesc sau vad cu ochii mei,pur si simplu intamplator sau nu chiar!Merg la toate evenimentele,dupa timpul posibil…si nu de acum recent….,stai linistit….
        Ce sa fac?UTA imi este in sange!Nu fac parte din galerie si nici nu mananc seminte,metaforic vorbind!Sa merg la dezintoxicare UTA?Nu vreau!
        Unii au alte vicii…cafea,alcool,femei,pacanele,pariuri.Eu nu!
        Viciul meu este UTA!Si o fac cu mare drag!

        0
        0
        1. Cand 90% dintre comentarii le faci intre orele 2 si 5 a.m. inseamna ori ca ai probleme cu somnul, ori ca lucrezi si esti intr-o pauza. Cred ca e valabila prima varianta si asta ar si explica vrulenta unor comentarii. Multa sanatate!!

          0
          0
        2. Tu esti flacara vie a UTA-ei, fara tine totul s-ar destrama. Serios, tu constientizezi ce probleme ai? Te crezi foarte grandoman 🙂 fiecare explicatie pe care o dai dupa meciuri e la limita penibilului, nu intelegi sisteme tactice, nu intelegi scheme de joc, e un haos total in capul tau. Dar tu esti mare specialist. Nimeni din jurul tau nu te asculta, de aia vii aici si versi tot felul de aberatii. Ai o varsta, intelege ca esti penibil, mai mult decat penibil. Fa o pauza, respira aer curat si calmeaza-te. Nu e nimeni curios de opiniile tale. Mai ales ca sunt gresite mereu.

          0
          0
    1. A corectat @Bogdan ziua.Era gata sa ma duc maine(vineri),la meci…:-))))))
      Macar eram sigur ca prind loc……

      0
      0
  1. Domnule Nanu, să știți că UTA nu are obiectiv declarat promovarea! Nu am auzit pe nimeni să-și asume acest obiectiv

    0
    0
  2. La cum merg de prost , favoritele echipe la promovare gen Chindia, U , Cluj, Petrolul si Snagovul, si UTA. , este pretendenta la promovare, de ce nu, ce editia trecuta a campionatului, Dunarea Calarasi ,se anunta o echipa care lupta la promovare !?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button