UTA Arad

Sadiki și El Hasni, variante de fundaș central pentru UTA





La conferința de presă premergătoare meciului cu ACS Poli, directorul general al UTA-ei, Codru Grădinariu, a confirmat că „alb-roșii”sunt aproape să găsească un fundaș central.

„Aseară l-am cazat pe Nehar Sadiki, un internațional macedonean de tineret care a și jucat anul acesta în preliminariile Europa League pentru Rabotnicki Skopje. Urmează să vină în aceste zile la echipă și Oualid El Hasni, un tunisian cu cetățenie franceză care a jucat și în Serie B la Vicenza, iar cei doi se vor „bate” pentru un loc la UTA. Ionuț Popa se va decide până sâptămâna viitoare pe care dintre ei îl va păstra în lot.” au fost cuvintele conducătorului utist.

Sadiki (foto principal) are 20 de ani, 1,94m înălțime și a evoluat până acum doar în țara natală, unde are 14 selecții și 3 goluri pentru diferitele naționale de tineret.

El Hasni (foto jos) are 25 de ani, 1,92m înălțime și a fost crescut de cei de la Cannes, fiind transferat la 16 ani de academia lui Werder Bremen. La seniori a evoluat pentru Etoile du Sahel în Tunisia, Monza, Vicenza și Triestina în Italia.

 

UTA are în acest moment doar trei fundași centrali „de meserie” în lot: Alexandru Manea, Samba Benga și Rafael Iuga.

2 comentarii

  1. Variantele de prea înalți nu prea merg pe la noi.Adica 1,95 -2 m .Au o alonja au un plus la cornere.dar nu au mobilitatea nici macar a lui Manea.! Popa știe cum erau Gaica sau Grad.La fel Grădinaru. Dacă nu costa scump la salarii și cazare ar putea rămâne amindoi .Rafael Iuga ar putea fi împrumutat un an. Cu apărarea se câștigă. Varianta cu talente de la mijloc in sus și apărare visătoare am trait-o . Fara întăriri semnificative va fi greu în tribune. și mult mai greu in teren !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button