Șoimii Lipova

Reușita lui Trabalka nu a fost de ajuns pentru „șoimi”, la Cermei: „Nu facem un capăt de țară din meciul de Cupă”





Al doilea în gol oficial în cinci zile pentru Kevin Trabalka nu i-a ajuns Lipovei pentru a-și continua parcursul în Cupa României. Atacantul de careu al lui Flavius Sabău a rămas pe bancă în startul cofruntării, dar când a intrat pe gazon s-a remarcat cu un gol, dar și cu două ratări importante ce puteau schimba soarta întâlnirii când încă scorul era egal 1-1.

A urmat apoi golul lui Mager și „șoimii” rămân să se concentreze pe campionat. „Am intrat în a doua repriză și alături de colegii mei am schimbat jocul și am avut șase ocazii destul de mari. Am reușit și un gol, însă nu a fost de ajuns. Nu facem un capăt de țară din acest meci de Cupă, vrem victorii în campionat și conducerea tehnică știe ce are de făcut. Este o serie foarte echilibrată, cu echipe bune, parcă mai bune ca anul trecut și sper să marchez cât de multe goluri. Dar, prima oară trebuie să câștige echipa, nu contează cine marchează, cu toții  trebuie să ne achităm de sarcinile de joc și va fi bine”, susține „vârful” ce a debutat la UTA în Liga 2-a la 17 ani, trecând mai apoi și pe la Dinamo, unde a respirat aerul primului eșalon.

Un comentariu

  1. Bafta Kevin si pe mai departe. Las-o naibii de cupa ca nu va ajuta cu nimic. Doar oboseala si accidentari. Bafta in campionat ca ala este important.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button