UTA AradzTOP ARTICOLE

Todor i-a răspuns lui Bibarț în „speța” gazonului de pe Francisc Neuman: „Ca să se acopere întârzierile celor de la Tehnodomus, s-a preferat cheltuirea banilor din bugetul local”





După cum era de așteptat, subiectul legat de pierderea finanțării din bani guvernamentali a părții de gazon și nocturnă de la noua arenă „Francisc Neuman” a stârnit contre politice între cele două tabere, ce se dușmănesc și la nivel național. Nici la Arad, beligeranții nu sunt mai breji, în sensul că aruncă pisica moartă unul în curtea altuia, iar realitatea din teren este dezastruoasă. Orașul nostru este pe cale de a intra în Cartea Recordurilor pentru cel mai mic stadion construit (circa 12500 de locuri) în cel mai lung timp posibil. După inaugurarea la mișto a suporterilor, survenită pe 22 mai, autoritățile locale au stabilit ca viitor termen de finalizare 23 noiembrie, dar la cum se prezintă situația la fața locului, fanii pot organiza de pe acum o nouă tăiere de panglică la…caterincă.

Până una alta, vă lăsăm să „devorați” comunicatul  emis de Biroul de Presă al PSD Arad, venit ca urmare a celor declarate vineri de viceprimarul Aradului:

Viceprimarul Călin Bibarț a lansat o serie de acuzații mincinoase, săptămâna trecută, susținând că CNI nu mai alocă cele 2,5 milioane de euro pentru stadionul UTA, Primăria fiind nevoită să realizeze gazonul din fonduri proprii. În realitate, firma de casă a PNL, Tehnodomus, nu a finalizat lucrările la stadion, iar Primăria Arad nu a predat stadionul la CNI, pentru a efectua aceste lucrări.

„Constatăm încă o dată că domnul Bibarț, ca și mulți alți liberali care conduc județul și municipiul Arad, ori nu se pricep la administrație, ori mint cu nerușinare cetățenii, când afirmă că s-au pierdut banii de la CNI pentru stadionul UTA. În realitate, liberalii încearcă să acopere incompetența firmei de casă, Tehnodomus, care nu reușește să finalizeze lucrările la stadionul UTA, astfel încât acesta să fie predat Companiei Naționale de Investiții, care urma să realizeze gazonul și celelalte investiții promise, banii existând în continuare în bugetul CNI. Numai că mai marii Primăriei Arad, ca să acopere întârzierile celor de la Tehnodomus, au preferat să cheltuie bani din bugetul local pentru a realiza gazonul.

Este mai mult decât dubioasă grija pe care o poartă Gheorghe Falcă sau Călin Bibarț acestei firme Tehnodomus, cunoscută ca o firmă abonată la contracte cu administrațiile PNL din județul Arad. Această firmă își bate joc de toate investițiile guvernamentale, începând cu pasajul de la CET, unde nu mai lucrează de două luni fără nicio explicație plauzibilă, continuând cu bazinul de polo, realizat cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, care trebuia dat în folosință de doi ani, și terminând acum cu stadionul UTA, unde pierdem bani guvernamentali, din cauza acestei firme care lucrează în ritm de melc.

Văzând intervențiile publice ale celor de la PNL Arad, care dau vina pe oricine și orice, mai puțin pe Tehnodomus, pentru investițiile blocate din municipiu, nu pot să nu mă întreb, oare câți bani primesc liberalii arădeni pentru a închide ochii la toate aceste nereguli ? Poate ne răspunde viceprimarul Bibarț, unul dintre cei mai vajnici apărători ai unei firme care își bate joc nu numai de investițiile guvernamentale, ci și de arădeni”, a declarat deputatul PSD Arad, Adrian Todor.









18 comentarii

  1. E tardiv sa mai regretăm alegerile făcute Poate va ieși bine gazonul și se mai uită din boacăne și intirzieri. Știrneste uimire cum o construcție nouă pierde din locuri și orașul e cadorisit cu o capacitate de tip Videle sau Caransebeș ,sa nu se supere cei citați Se uita o tradiție și o generație tânără exuberanta..Nădăjduim in schimb că micul. HIGBURY. să fie bine întreținut și populat la meciuri de B cu cel puțin 5.000 de arădeni și nu numai !!

    0
    0
      1. @StrongRed,iau de asemenea de buna credinta intrebarea ta,asa ca iti reamintesc,in cazul ca ai uitat,cam cum arata proiectul facut in CAD al stadionului,apoi cum s-a mai modificat intre timp si ce s-a mai taiat din maretele proiecte….si cine mai stie ce va mai iesi pana la final…..Au promis Mercedes si va iesi…..ce va iesi….
        Priviti doar la Munchen,pe Allianz,saptamana trecuta,la meciul de retragere(nu de orgolii sau miza),al lui Bastian Schweinsteiger…75.000 spectatori!Despre ce vorbim?

        0
        0
      1. Sa nu faci greseala asta, voteaza ca si pana acum😂😂😂. De parca nu ar fi toti o apa si-un pamant. Iar dovada este usurinta cu care trec de la un partid la altul in functie DOAR de propriul interes.

        0
        0
        1. Hai ca deviem @Pelin de la sport si UTA,,ca sunt turisti politici,este ciuma si pesta nationala nu africana,poate ca s-au razgandit,dar schimbarea religiei in care au fost botezati din nastere,doar pentru voturi?
          Stii tu cum a spus Ieremia Movila catre Stefan cel Mare:”prosti,prosti Maria-Ta,dar multi tare”!
          Din pacate,campul de lupta este tot ce tine de Arad,aradeni si nu in ultimul rand,UTA!
          Ei nu pierd niciodata!Doar noi!

          0
          0
  2. Realitatea e trista , de 50 de luni se lucreaza(desi mai mult s-a stat) la un stadionas. Dar am primit caserole cu iarba, ni s-au facut promisiuni ca lucrarea va fi gata in cel mai scurt timp. Dar la inaugurare( candva) toate astea se vor uita si multi se vor impauna cu ,,faraonica” realizare.

    0
    0
    1. Eu as scrie „faraonica” cu „al lui”in fata, majuscula F si accentul pe i….:-)))))
      Frumoasa aceasta gramatica a Limbii Romane….

      0
      0
  3. Nu înțeleg de ce nu s-a făcut un stadion frumos, chiar dacă mic, dar cochet, închis, cum va avea Pandurii, sau cum are ujpest sau petrolul! Doar pt nocturnă? Se putea pune nocturna pe acoperiș, un lucru ca lumea nu face căcatul asta de falca! Cel mai urat stadion nou va fi, după chipul și caracterul celor care conduc orașul ăsta! Dacă tot faci stadion o dată la 50 de ani, fă-l mă ca lumea, nu îți bate joc!

    0
    0
  4. E limpede sa-ti dai seama ca ăștia de la psd sunt niste mincinoși infernali si infecti…adică promiti sa ajuți pe cineva, apoi îl lasi sa se descurce si bagi tot felul de motive doar ca sa-l scoti „tap ispasitor” pentru a fi tu credibil. Chiar nu va e rusine, pradatorilor!?! P.S. Nu ma intereseaza politica…

    0
    0
  5. Ne poate spune PSD Arad daca e ok ca un infractor sa schimbe legile justitie ca sa scape de puscarie? Dupa aia vorbim si despre cat de jenant demult dureaza constructia acestui stadion si cine tre sa raspunda pt asta.

    0
    0
  6. Sicer,nu stiu din ce cauza va agitati atat cu clasele si partidele politice?Toti sunt o apa si un pamant…”Hotul arata cu degetul spre hot!”
    Au fost,sunt si vor continua sa fie,mult si bine!Toti se bazeaza pe minciuni si capatuiri.
    Biata pisica moarta demult este putreda deja si mumificata tot fiind aruncata dintr-o curte in alta.
    Si referindu-ma doar strict la noi,aradenii:orasul nostru drag este exact rezultatul acestor vendete si UTA a ajuns mingea facuta din zdremte recuperate din „second hand-uri”!
    O imagine si capital politic,o vaca de muls in caz ca…dar mai bine sa evitam acel cuvant pompos,vis la care toti tanjim…..
    Atunci sa vezi inghesuiala la auto-laude si realizari….Bineanteles ca si la taiat de „pamblici”,deodata cu mai multe foarfece…..
    LUATI-VA LABELE VOASTRE MURDARE DE PE UTA NOASTRA SI MERGETI SI IMPARTITI PIXURI,BRICHETE si PLIANTE IN CUTIILE POSTALE,fraierilor care va mai cred!
    UTA este a aradenilor!Nu este miza!Clar?
    Penalilor!

    0
    0
  7. Sa nu fi fost tinta vreunui atentat, domnule, ca tot e la moda! Toate ti se intampla numai tie😂. Daca si Ionut Popa iti trimite sms-uri, jos palaria! Apropo, Adili e ok?😂

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button