Fotbal juniori

Deyan Leș, unul dintre pariurile fotbalului arădean la nici 10 ani





Cupa Aradului la fotbal a ajuns la faza semifinalelor, ce se va consuma în această săptămână. Practic, echipele de juniori ale județului Arad au avut prilejul să facă cunoștiință cu noua suprafață sintetică de pe „Motorul”, iar unii dintre ei au și ieșit în evidență cu evoluții foarte bune.

În competiția rezervată fotbaliștilor sub 11 ani, UTA, pregătită de Abdoulaye Diarra și Ioan Herman, s-a calificat cu ambele echipe în „careul de ași”. Această grupă propune deja mulți jucători  talentați, tehnici, dar și cu orientare corectă în teren la această vârstă fragedă, dar astăzi ne vom opri asupra unuia singur.

Andreas Deyan Leș nu a împlinit încă 10 ani, dar e mereu printre remarcații echipei sale. Elev al Liceului German Adam Muller Guttembrunn din Arad, fotbalistul cu profil ofensiv a luat, recent, și titlul de golgheter la un puternic turneu disputat la Hațeg, cu 12 înscrise. Echipa sa câștigase trofeul, după succesul cu 5-2 din finala cu combinata Luceafărul – Universitatea Cluj.

2 comentarii

  1. Atentie! Si Copil a fost noul Hagi si la 28 de ani joacă în judet !! Si Toc a fost la Dinamo la 19 ani si la 28 nu joacă niciunde!! Exemplele pot continua…

    0
    0
  2. Mai usor cu exemplele tale @Unul altul!Eu cand vad copii crescuti prin Atletico si UTA,dar nu numai,pur si simplu exult!Dintr-un total de constant 400-500 juniori din pepinierele proprii,tot vor rasari cativa (poate mai multi)…
    Pe Mitrut Copil nu l-a sustinut nimeni,doar au vrut sa suga de pe urma lui si au profitat de pe talentul sau!Anii trec,nu iarta pe nimeni! A ales mereu singur…uneori bine,alteori doar pentru el,ca si acum ca in loc de Cetate Deva,sa-si vada de familie si fetita!
    Daca tot vorbim despre Toc,este exemplul cel mai bun de lauda,autoplafonare,aici poate doar Stahl il depaseste acum!
    Nu poti caracteriza din comentarii si rea vointa un copil de nici 10 ani,indiferent pe ce criterii ai face-o…Nu o pot face nici antrenorii sai,deocamdata….
    Al naibii de acri sunt strugurii acestia,la care vulpea nu ajunge,mai mereu….si daca ajungi la cei cu putin mai dulci,vin viespii!
    Munca,munca si multa munca!
    Pe acestia mici nu ii intreaba nimeni daca fac rosu in gat,daca fac febra,daca ii dor calcaiele,genunchii,probleme de crestere,etc….
    La aceste probleme inerente doar un singur antrenor are raspunsuri:Feri Tisza!
    Stima si respect!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button