Arhivă articole

UTA e campioană și la Juniori D, la Cupa Aradului: „Cu tot respectul pentru adversari, dar competiția e mereu cu noi înșine”


Primele trei zile ale săptămânii au dat campioanele Cupei Aradului la fotbal. Dacă luni a câștigat Viitorul la juniori mari, mați și miercuri, trofeele au ajuns la UTA. Ieri, s-au impus micuții fotbaliști pregătiți de Alex Nistor și Norbert Polgar, pentru ca azi să vină rândul grupei de 2006 a lui Sorin Botiș și Adrian Clopu.

În „careul de ași”, „roș-albii” s-au împărțit în două și asta pentru au trebuit să le țină locul celor de la Atletico, plecați într-un turneu în Bulgaria. Ceilalți adversari au fost Viitorul (antrenori Fravius Pavel și Flavius Moisă) și Academia Brosovszky (antrenori Marius Ciubăncan și Vasilică Georgiu).

La fluierul lui Cristian Cășuț și Denis Geanău s-au disputat meciurile:

Semifinale: Viitorul – Atletico Arad  2-0 și Academia Brosovszky – UTA 1-5

Finala mică: Atletico Arad – Academia Brosovszky 0-0 (4-5, după executarea loviturilor de departajare)

Finala: UTA – Viitorul 1-0. A marcat David Szilagyi, un viitor transfer de la Salonta

Așadar, UTA și-a angrenat în competiția din această dimineață toată „garnitura”, doar că o parte au evoluat pentru „galben-negri”. „Împreună cu Adi (n.a. Clopu), avem 24-25 copii la dispoziție și am putut suplini și absența colegilor de la Atletico. Meciurile de azi, dar în general toate ale acestui turneu le-au căzut foarte bine copiilor. S-au jucat pe o suprafață sintetică nouă, cu adversari buni, deși ar trebui mereu să diversificăm, pe cât posibil, echipele pe care le înfruntăm. Pe de altă parte, cu tot respectul pentru adversarii noștri, competiția e mereu cu noi înșine. Copiii au ajuns la o vârstă la care încep să nu mai ia fotbalul tocmai ca pe o joacă, ci să devină din ce în ce mai responsabili și implicați. Trofeul de azi ne dă încredere, dar și putere de muncă pe mai departe”, spune Sorin Botiș, antrenorul principal al utiștilor.

Din echipa câștigătoare au făcut parte: Bogdan Murgu, Denis Costea, Casian Buză, Răzvan Olăroiu, Mario Roman, Ioan Mișcoi, Gabriel Hara, Lucas Alsău, Dănuț Curtuiuș, Adelin Nica, Dominic Cheta, Marius Tolan și Mario Novac. 

4
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.