Stranieri aradenizTOP ARTICOLE

Arădeanul Țucudean aduce un punct „tricolorilor” la Belgrad, în Liga Națiunilor la fotbal





Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 2-2, a doua partidă din Liga Națiunilor, în deplasare la Belgrad. Pe arena FK Partizan, sârbii au deschis scorul scorul în minutul 26 prin Mitrovic, singura reușită a primei părți.

La reluare, „tricolorii” au revenit de la cabină mult mai determinați și au egalat prin Nicolae Stanciu, care a transformat în minutul 48 un penalty obținut de Chipciu. Serbia a preluat din nou conducerea, același Mitrovic reușind să înscrie, în minutul 63, înainte ca Țucudean, reluare pe colțul scurt din cornerul executat de Stanciu, să stabilească scorul final în minutul 68.

Pentru arădeanul George Țucudean a fost al doilea gol în șase apariții pentru prima reprezentativă „tricoloră”, primul într-un meci oficial. Precedentul fusese marcat în disputa amicală cu Israelul.

Revenind la Liga Națiunilor, în celălalt meci al serii în grupa României, Muntenegru s-a impus cu 2-0 în fața Lituaniei, iar clasamentul arată astfel:

1. Muntenegru 2 1 1 0 2-0  4p.

2. Serbia 2 1 1 0  3-2  4p.

3. România 2  0  2  0  2-2  2p

4. Lituania 2   0 0  2  0-3   0p.

Selecționerul Cosmin Contra a utilizat următoarea formulă de joc: Tătărușanu – Manea, Săpunaru-cpt., Bălașa, Bancu – Anton, Marin – Chipciu (85 Rotariu), Stanciu, Drăguș (Mitriță, 60) – Țucudean (Keșeru, 82).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button