UTA Arad

D. Popa a dezamăgit și în bandă cu Poli: „Trebuie să-i găsim un loc și lui, să-l aducem pe linia de plutire”





Săptămâna trecută, Ionuț Popa dezvăluia faptul că încearcă să îi găsească un loc nou în teren lui David Popa. Devenind a treia oprțiune ca „vârf”, acolo unde Rus și Pop au avut realizări importante în debutul stagiunii, fostul atacant al lui Birmingham a fost mutat în bandă, unde a și evoluat azi, timp de o repriză, cu ACS Poli.

Prestația a fost ștearsă, iar antrenorul arădenilor a apelat la Stahl din primul minut al mitanului secund. „David Popa a jucat pe un post nou, în pereche cu Suslak, iar relația dintre ei a avut de suferit. În schimb, mă așteptam de la el să rezolve mult mai bine duelurile de 1 la 1, însă nu a reușit acest lucru. Doar defensiv a stat cât de cât bine, însă el rămâne un fotbalist de la care ne așteptăm să facă diferența de la mijloc în sus. Vrem să îl refacem și pe el, să reparăm ceea ce trebuie. Trebuie să-i găsim un loc și lui, să-l aducem pe linia de plutire, ceea ce s-a văzut azi nu e valoarea lui”, a spus Cristian Păcurar, „secundul” lui Ionuț Popa, cel care – de altfel – l-a și crescut pe David Popa la Atletico.

Păcurar a vorbit și despre restul fotbaliștilor care nu prea prind minute oficiale în „alb-roșu”. „Jucătorii care nu prea joacă și primesc o șansă precum cea de azi, în Cupă, dacă nu le iese se plâng că nu au meciuri în picioare. Și au dreptate într-un fel, dar noi, ca antrenor, nu avem decât să facem o analiză video atentă și eventual să ne bazăm din ce în ce mai mult pe ei. Pe de altă parte, ei trebuie să știe jocul tehnico-tactic, pe care-l exersăm la antrenamente. Probabil, vor mai avea o șansă în următorul tur de Cupă, poate chiar și în campionat. Încercăm să închegăm o echipă care să dea siguranță posesiei și rezultatului, vrem să adunăm cât mai multe puncte”, a mai precizat antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

Contra lui ACS Poli, El Hasni, Suslak, Janos și David Popa au fost titulari în premieră într-un joc oficial al UTA-ei în acest sezon.

4 comentarii

  1. Frumos din partea dvs,dar din ce vad,echipa se incheaga chiar bine si unora le cam pleaca trenul din gara…
    Nu este un exemplu neaparat,dar si cu Curtuius ati avut rabdare,ba chiar uns capitan pe criterii neantelese de catre nimeni si acum lustruieste banca de rezerve pe la Resita,prin Liga 3-a…
    Vad ca apare un El Hasni,fara pregatire cu lotul,necunoscut… si evolueaza de parca e de cand lumea la UTA..
    Mentalitate?Valoare?Profesionalism?Sau cateceva din toate adunate?

    0
    0
  2. @Vasile acum sper ca ai inteles de ce ti am zis ca D. Popa e zero in momentul de fata…degeaba ii iei apararea ca esti ceva apropiat de al lui insa ieri tot stadionul a vazut de ce e rezerva de lux si asa va ramane !

    0
    0
  3. Da Giro , acest baiat Hasni , este bun, joaca bine , s-a intregat foarte bine intr-un timp foarte scurt !!! Ca jucator, daca le ai cu mingea ,ai determinare, nu ai cum sa nu reusesti sa nu te impui in echipa, imi pare rau de D. Popa ,dar a jucat slab si nu stiu de ce, pt. ca este tanar, trebuie sa munceasca mult la antrenamente pt. a reusi , altfel, este foarte greu !!! Costine , esti un jucator care ai crescut foarte mult devenind un om de baza la echipa, dar, cand ai mingea la picior in careul propriu, dai in minge, nu te mai complica cu driblinguri,un doiuri pt. ca era sa fiti egalati , doar ai vazut si tu ca, mister POPA , a sarit ca ars la greseala ta , dai lunga in fata si ai rezolvat situatia ,mai ales ca, mai erau vreo cinci min. de joc !!! Sulsak, , mai trebuie lucrat cu el, cat de cat binisor, Culybaly, Benga , buni, determinare, Pop bun dar dai drumul la minge mai repede cand esti pe contratac,Orlic, bun are siguranta, Petra, la fel, dai mai repede drumul la munge, Matei, la fel , Janos bun ,in crestere !!! Sa fie bine si sambata sa ii ciuruim pe aia din satul, comuna Clinceni , UTA., nu are voie sa nu ii bata pe astia dar trebuie sa fie atenta, SUCCES BAIETII , FORTA UTA. !!!

    0
    0
  4. Chiar imi pare rau de David Popa
    Dar asta e mai mult antrenament
    Dar ce am observat a intrat bine Stahl in teren cu daruire si Janos prima repriz tot a dat din el si bineinteles jucatorii de culoare achizitie buna!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button