UTA Arad

Un „oficial” al UTA-ei a primit cheile noului Ford Focus…până luni





Zeci de arădeni din mediul de afaceri și nu numai au făcut cunoștință, în această seară, cu noile modele Ford Focus. La localul Biavati, din vecinătatea sediului Auto Tehnic, de pe Calea Zimandului FN, trei mașini le-au făcut cu ochiul posibilor cumpărători. Așa cum toți românii sărbătoresc Centenarul, așa și Ford sărbătorește 20 de ani de la lansarea primului Ford Focus. Cu această mașină, Ford introduce o filosofie de design care are în centru oamenii. Noul model a fost dezvoltat de la zero pentru a oferi cea mai încrezătoare, intuitivă și satisfăcătoare experiență”, a sintetizat evenimentul Flavius Alb, coordonator vânzări Auto Technic.

Semlecanul Adrian Petcu, câștigătorul Kid’s Talent, a întreținut atmosfera cu câteva melodii, dar a și a extras marele câștigător al tombolei. Acesta a fost Dorin Stana, administratorul sportiv al „roș-albilor, care a câștigat un Drive Test lung cât un weekend cu unul dintre noile modele lansate în această seară. Oaspeții lui Eusebiu Pistru au mai fost și antrenorii „Bătrânei Doamne”, Ionuț Popa și Cristi Păcurar, directorul general, Codru Grădinariu, directorul sportiv, Claudiu Drăgan și Florian Voinea, coordonatorul sectorului juvenil.

A absentat Alexandru Meszar, care trece prin momente extrem de grele pricinuite de decesul mamei dragi. Sincere condoleanțe!









3 comentarii

  1. SINCERE CONDOLEANTE si sa se odihneasca in pace!
    Nu cred ca articolul trebuia coroborat cu aceasta veste trista.
    Ma rog….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button