UTA Arad

Oprea a debutat în „unsprezecele” utist: „Clinceniul nu a fost cu nimic peste noi astăzi, da ei pleacă cu punctele și noi rămânem cu regretele”





UTA nu a putut alinia chiar cel mai bun „unsprezece” în partida cu Clinceniul. Cristian Costin s-a accidentat la gleznă cu ACS Poli și nu a putut fi pus pe picioare până la derby-ul de clasament, de azi. Astfel, Ionuț Popa l-a debutat ca titular pe Lucian Oprea în „alb-roșu” ca și mijlocaș central cu sarcini preponderent defensive, lângă ivorianul Coulibaly, cu Enescu postat în spatele „vârfului”.

Fotbalistul împrumutat de la ACS Poli nu s-a descurcat rău, ca – de altfel – și restul colegilor săi. „O înfrângere total nemeritată în fața unei echipe pe care toată lumea a lăudat-o, că a marcat 22 de goluri în șase meciuri, dar care cu noi și-a creat doar faza golului. Oricum a-i lua-o Clinceniul nu a fost cu nimic peste noi astăzi, dar așa o fost să fie, ei pleacă cu punctele și noi rămânem cu regretele. Arbitrii au avut și ei un cuvânt de spus în acest meci, căci se impunea cel puțin un cartonaș roșu la Clinceni. Și vorbim despre faze din prima repriză, la faultul asupra lui Cipri Rus și un henț, la care se impunea un al doilea cartonaș galben pentru jucătorii lor. Nu am cerut nimic în plus de la arbitrii, ci doar ce era al nostru”, a spus „închizătorul” de 20 de ani.

Oprea a avut o importantă șansă de egalarea spre finalul partidei, dar și-a prelungit prea mult mingea după pasa lui Janos în 12 metri. „Îmi pare rău că am făcut preluarea mai scurtă, într-adevăr a fost greșeala mea pe care o regret. Aveam o poziție clară de gol, iar scorul de 1-1 era mai aproape de realitate. Asta e, mergem înainte, mai sunt de jucat 31 de etape, avem timp să ne revenim, să recuperăm punctele pierdute până acum. De abia după vreo 20 de etape, vom putea spune pe unde suntem și ceea ce vrem de la acest campionat”, a adăugat fotbalistul.

Oprea a avut destul ghinion de la venirea la Arad și asta pentru că în primele trei runde încă era blocat de ANAF în contul datoriilor celor de la ACS Poli la Stat, după care în dubla (Cupă, campionat) cu același club nu a avut drept de joc conform înțelegerii făcute cu ocazia semnării actelor de împrumut.









14 comentarii

  1. N am nimic cu baiatu …da slabut sa nu zic mai multe azi.Asa inchizator gasim oriunde cu ochii inchisi-pase nu,interceptii si deposedari nimic aproape si l tine Popica tot meciu…nu mi explic de ce.

    0
    0
  2. Oprea are dreptate intr-o singura privinta, la hent Patriche trebuia sa primeasca galben,…si era al doilea, arbitrul nu a fost corect. In rest, Opre a jucat subtire, nu a aratat ..mai nimic. A fost – parerea mea- o frana, dar e tanar si poate creste. Oprea e luat pe temen scurt, UTA si-ar putea promiva , pe acel post un alt jucator

    0
    0
  3. Clinceni nu a fost cu nimic peste noi,, decât” cu un gol. Dacă nu era golul ala meritam și noi un egal.. Ești slăbuț te forțează popa pentru,, precenia’ ‘ cu impresarul tău Opria, care și la poli a făcut scandal ca nu te băgau antrenorii care au venit după popa..

    0
    0
  4. Nu te pot critica si nici nu doresc asta,cum fac altii!Nu as avea nici cel mai mic motiv!M-am inselat dupa prima etapa asupra lui Coulibaly,m-am cam grabit,imi cer scuze din nou fata de el si nu mai vreau sa gresesc din nou…
    Nu ai facut un meci extraordinar astazi,dar cand la 20 de ani,ANAF te considera o marfa de amanet(nu stiu cine te-a bagat in asta,sau poate ca stiu),imposibil sa nu iti inteleg psihicul…Poate ca era mai bine,cumva,ca sa joci titular in deplasare,fara presiunea publicului pretentios,aradean….de rezultat,in majoritate!
    Tinere Oprea..lasa….nu te lua dupa cei care abia asteapta o deraiere….
    Pune „osul” mai departe!Munca si munca!Bafta copile,imi permit sa ma adresez asa catre tine….Fruntea sus si privirea inainte!Mult succes!

    0
    0
  5. Are ochi stafful arădean au plecat Buia și Hlistei au veni Oprea și Enescu culmea și pe bani mai mulți… Chiar și Tanase-Jorza erau peste el.

    0
    0
    1. La ce ne au aratat la sarsitul returului si eu i-as fi dat afara pe cei doi. Uite la la Snagov zburda. Nu mai zic nimic, ca s-ar putea sa jignesc si nu vreau.

      0
      0
  6. Unii judeca un fotbalist( Oprea sau oricare altul) dupa UN meci. Ce ochi de specialist, cati potentiali antrenori, poate pleca Popa, are cine sa-i ia locul. Saptamana ( sau chiar ziua) si antrenorul.

    0
    0
  7. Oprea nu trebuie ” judecat” dupa un singur meci, poate avea talent, poate creste, poate ajunge fotbalist bun. Dar o fi el luat definitiv pentru UTA, ca sa merite sa fie bagat, cit mai des, ca sa creasca in experienta ?. Adica Petra e mai slab pe postul ala ? Nu vreau sa tragem concluzii pripite, dar UTA trebuie sa isi vada de interesul ei. Oprea poate deveni un foarte bun jucator, dar cu Clinceniul a cam fost ,,,slab. Tot asa l-am folosit si i-am facut cota, mai de mult, si lui Popescu, si la altii…si…cu ce s-a ales UTA ?. Deocamdata Oprea a venit la UTA…ca sa nu stea, nu juca nicaeri, e bine sa il ajutam, dar si el trebuie sa ajute echipa, altfel….

    0
    0
  8. Mai..dar rai mai sunteti unii suporteri de rezultat…Oprea nu a facut un meci extraordinar,adevarat!Dar nici nu a apucat sa debuteze ca titular,ca deja este la ghilotina!Sau despre Enescu are cineva ceva de comentat?Sincer?
    Am spus:castiga impreuna si mai si pierd impreuna!
    Sunteti aceia care ati exultat cu Mihalcea si elefantii lui?Atunci va inteleg perfect!
    Nu mai am nimic de completat!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button