Arhivă articole

Debut în forță pentru rugbiștii arădeni contra Sibiului


Până la urmă, Divizia A la rugby a început cu trei formații mai puțin, Sportul Studențesc, Moromeți Turnu Măgurele și CS Mănăștur, ultima făcând parte din seria „studenților” arădeni. Aceștia din urmă a profitat de slăbiciunile unei alte echipe cu probleme de efectiv, CSM Sibiu, care s-a prezentat cu destui jucători peste 35 de ani pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic.

Exceptând primele zece minute, când a încercat acțiuni individuale și a avut dificultăți, CS Universitatea Arad a controlat clar meciul și a marcat nu mai puțin de 8 eseuri. Autorii acestora au fost: C. Farcaș, Dat, Grindei, Stoica, Bordea, Nastiuc, Erdei și Perici, iar transformările au sosit de la Perici (2), Szucs (2), Grindei (2) și Erdei. Jocul defensiv al gazdelor nu a fost perfect, astfel că rezultatul final a fost 54-18.

CS Universitatea a început meciul cu: Grindei, Marinca, Roșianu – A. Farcaș, Cristea – Dancu, Postolachi, D. Stoica – Erdei, Perici – Dat, Nastiuc, C. Farcaș, Cheregi – Szucs, pe parcurs mai intrând în teren:  Ciocan, Popescu, Bordea, Jemna, Cleigs, Petrovai și Băieș.

Sâmbăta viitoare, „studenții” arădeni se deplasează la Petroșani, pentru a da piept cu favorita la promovare din seria a II-a.

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.