Arhivă articole

Start ca din pușcă pentru „alb-albastre”: Universitatea de Vest Timișoara – Crișul Chișineu Criș 34-39


Impunându-se pentru a doua oară la rând în deplasare, echipa de handbal Crișul Chișineu Criș pare dintr-un alt aluat în acest sezon. După victoria de la Oradea, elevele lui Sebastian Tudor s-au impus cu 39-34 (18-15 la pauză) în fieful Universității de Vest Timișoara, principalele marcatoare fiind noile achiziții Mihaela Damian și Sabine Klimek.

Antrenorul „alb-albastrelor” s-a declarat mulțumit de rezultate, dar temperează dorințele de promovare în Liga Florilor. „În primul rând, vreau să felicit fetele pentru că au adus din aceste prime două meciuri maxim de puncte. Vreau să mulțumesc suporterilor, care vin să ne susțină necondiționat și în deplasare și domnului manager de la fotbal, Dani Cherecheși. Eu am preluat această echipă acum o lună și jumătate, am luat-o de la zero pentru că terminase pe penultimul loc în sezonul trecut și erau multe de pus la punct. S-au adus niște jucătoare tinere, cu putere de muncă și ne-am propus maxim de puncte din primele trei meciuri. La promovare nu tragen pentru că nu avem sală proprie, dar știam acest lucru. Am venit la Chișineu Criș pentru un proiect pe trei ani, ne dorim rezultate pentru a forța cumva mâna autorităților să construiască o sală. Această echipă n-a fost învățată cu victorii, dar cu un moral bun ne putem îndeplini obiectivul propus de mine și anume o clasare în primele trei echipe ale seriei” , a menționat Sebastian Tudor.

Formații și marcatoare:

CSU UVT: Brînzan, Puta 14, Prundaru, Șunei 4, Senciuc 2, Sîngiorzan, Voicu 2, Istrate 3, Juravle, Sîrbu 2, Bobu 5, Biro, Racar, Popan, Apostolescu, Marin 2 Antrenori: Sorinel Voicu, Emil Constantinescu

Crișul Chișineu Criș: Iuga, Damian 8, Petrușe, Klimek 11, Puț, Corha, Morariu 2, Salata, Haidu 4, Snakovszki 6, Boldor 5, Tudose 1, Roman, Lucușa 2. Antrenor: Sebastian Tudor

Duminica viitoare, Crișul joacă prima întâlnire oficială la Polivalenta arădeană împotriva celor de la Reșița, iar apoi urmează o a treia deplasare, la Târgu Mureș.

3
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.