Arhivă articole

Dennis Man le-a mai ridicat moralul foștilor colegi după eșecul de la Ghermănești


Partida de lângă București, dintre FC Snagov și UTA, a atras multe priviri din lumea bună a fotbalului. În tribunele arenei din Ghermănești au luat loc antrenori, jucători și conducători de la nivelul Ligii 1 și echipa națională, printre aceștia aflându-se și Dennis Man.

Atacantul lui FCSB a profitat de faptul că Dică a condus antrenamentul de joi în cursul dimineții și a venit să-și vadă la lucru fosta echipă. Sigur, scorul final nu i-a picat bine arădeanului, care – însă – a încercat să le ridice puțin moralul lui Rus et. comp. după meci. Man a petrecut aproape o jumătate de oră cu foștii colegi, cu unii dintre ei crescând de la 8 ani, sub comanda lui Cristi Păcurar, „secundul” de azi al lui Ionuț Popa.

Tot pe marginea terenului din comuna ilfoveană a mai fost văzut și Gică Mihali, care se despărțea de UTA în urmă cu un an ca și membru al staffului tehnic condus de Adrian Mihalcea, dar și Daniel Oprița, fost atacant al „Bătrânei Doamne” în Liga 1.

4
1

3 thoughts on “Dennis Man le-a mai ridicat moralul foștilor colegi după eșecul de la Ghermănești

  1. Denis asta tor slab ca un pai a ramas ? La Arad juca prost mereu cand era vand ca nu ajungea in atac.

    4

    13
  2. E greu să mulțumești pe toată lumea la buget mic.Numai de rocada asta cu Hlistei și Rus nu avea UTA nevoie ! Se. mai fac și greșeli cu intenția de a face bine. Exemplu ambii portari sunt sub Miron !! Portar care dislocat de la locul lui onorabil și-a pierdut și el busola. Cu Buia e altceva Băiat mai degrabă de spot publicitar dorește echipa de div. A sau străinătatea nu rămânea oricum.

    7

    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.