Stranieri aradeni

Duel între arădeni în optimile Cupei României, echipele de Liga a III-a înfruntă adversari de tradiție





După ce, aseară, s-au încheiat 16-imile, în această dimineață a avut loc deja tragerea la sorți pentru optimile Cupei României. Arădenii Răzvan Pleșca și George Țucudean se vor confrunta la Mediaș în duelul dintre Gaz Metan și CFR Cluj, iar Csikszereda și Turris-Oltul Turnu Măgurele, cele două echipe din eșalonul terț rămase în competiția KO, le vor înfrunta pe Dinamo, respectiv CSU Craiova. „Călăul” UTA-ei, Politehnica Iași, va avea meci greu pe teren propriu, contra celor de la Viitorul Constanța.

Mai jos aveți lista completă a partidelor din optimile Cupei:

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Dinamo

Dunărea Călăraşi – FCSB

CS Mioveni – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Turris Oltul Turnu Măgurele – CSU Craiova

Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj

Universitatea Cluj – Astra

Politehnica Iaşi – Viitorul

FC Hermannstadt – FC Voluntari

Meciurile se vor disputa în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie. Programul exact și televizările vor fi anunțate ulterior.

Un comentariu

  1. Spiritul Cupei,acela de a accede cat mai departe se. estompează pe măsură ce ieși din propriul județ Ieșeau echipele de B cu cei mari,dar la mare lupta și scăpau în faze superioare ,o treime. Lucru ce se întîmpla și acum la occidentali. Odată cu publicul de A și media lui de vreo 4,,5 mii dispar și ambiții de mărire.Totusi Cupa prezintă interes. Tot pt.meciuri in Europa și banii aferenți.Castigatorii Cupei sunt uitați imediat și meciurile sunt considerate adevărate corvezi. Vedeta ediției apare Turnu Măgurele cu stadion nou, cu bani și cu visuri de B !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button