Arhivă articole

Pierdere grea pentru handbalistele de la Crișul exact înainte de derby-ul de la Târgu Mureș: Snakovski se operează la genunchi și ratează tot sezonulUna dintre jucătoarele care au crescut nivelul divizionarei secunde de handbal feminin Crișul Chișineu Criș, alături de antrenorul Sebastian Tudor, a aflat că a încheiat socotelile cu prezenta ediție de campionat. Accidentată spre finalul partidei cu CSU Reșița, câștigată la un gol diferență de „alb-albastre”, Jessica Snakovski a făcut un RMN ce a confirmat temerile: ruptură de ligamente încrucișate și menisc.

Extrema sosită de la CSȘ 2 Baia Mare se va opera chiar mâine, la Oradea, la cunoscutul ortoped, Marius Chirea. Asta înseamnă că handbalista va fi scoasă din circuit 6-7 luni de zile și, cum ediția 2018-2019 a Diviziei A se încheie la începutul primăverii, e clar că Tudor va trebui să se descurce fără ea. „Suntem alături de Jessi, sperăm să treacă cu bine de acest moment greu din cariera sa și o așteptăm din nou pe parchet”, a transmis managerul handbalistelor de la Crișul, Lucreția Cășuțiu.

Deocamdată, în lotul viceliderului Seriei D se mai află trei extreme de meserie, Petruse, Haidu și Iuga, aceasta din urmă fiind favorită la titularizare pe dreapta. Iar (re)intrarea va fi abruptă atâta timp cât duminică, Crișul joacă chiar în „fieful” celeilalte echipe cu punctaj maxim din serie, dar cu un golaveraj superior (+38, față de +14 al lui Klimek et. comp.). „După părerea mea, întâlnim echipa favorită la promovare. Este o echipă cu junioare de lot național (n.a. Barabaș și Târșoagă), combinate cu jucătoare cu experiență. Acest lucru nu poate decât să ne ambiționeze și, în plus, se întâlnesc și două echipe neînvinse până acum. Nu ne dorim decât să facem un joc bun și să aducem, dacă se poate, cel puțin un punct de acolo”, a spus Sebastian Tudor.

Handbalistele Crișului pleacă sâmbătă dimineața spre Târgu Mureș, iar duminică după-amiază (ora 17) vor încerca să încurce socotelile puternicei formații transilvănene.

1
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.