Arhivă articole

Debut cu „duș rece” și acasă în Liga Elitelor: UTA Under 19 – U. Cluj 0-5Echipa U19 a UTA-ei a fost învinsă pe „Motorul” cu 5-0 de către cei de la Universitatea Cluj în cadrul etapei a doua a Ligii Elitelor (seria de Vest).

După înfrângerea cu 3-0 din prima etapă contra Centrului Național Mureș, rezultat care – însă – nu va conta în clasamentul final, jucătorii antrenați de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi au pierdut din nou la scor, fără să înscrie în poarta adversă. „Șepcile roșii” s-au dovedit prea tari pentru „roș-albi”, care au ratat golul de onoare în minutul 89, prin Obrad, de la punctul cu var. „La diferența aceasta de scor cuvintele nu își mai au rostul. Am întâlnit o echipă mult mai bună decât noi, în acest moment nici nu știu cât suntem de pregătiți pentru nivelul din acest an al Ligii Elitelor. Nu cunoaștem încă celelalte echipe, tot ce putem spune că diferența de valoare dintre formația de acum doi ani, când am câștigat seria la Under 17 și cea de acum e, din păcate, destul de mare. În prima repriză au fost situații de-o parte și de cealaltă, apoi am luat gol la o fază fixă, pe o lipsă de marcaj, iar în partea a doua, luând două goluri într-un minut s-a terminat totul. Clujenii au jucat cu el, noi clacând psihic nici nu am mai putut alerga ca lumea. Așadar, a fost un meci pe care sperăm să-l uităm cât mai repede, dar, pe de altă parte, trebuie să avem o altă atitudine și o altă determinarte în meciurile ce urmează”, a spus Costel Bogoșel la finalul disputei din Aradul Nou.

Creța – Haraseniuc, Pașcu, Dardai, Onuțan (Lazăr 80) – Sabău (Popa 65), Morar – Nagy (86 P. Stan), Teodorovici (Tudor 50), Obrad – R. Petcuț a fost echipa aliniată de juniorii utiști astăzi.

În runda următoare, UTA va da piept cu Școlar Reșița. Partida se va disputa duminică, 14 octombrie, de la ora 12, în Valea Domanului.

 

0
0

5 comentarii la articolul: “Debut cu „duș rece” și acasă în Liga Elitelor: UTA Under 19 – U. Cluj 0-5

 1. Ehe,astia nu mai sunt Simeria,etc la care le dădeați 8-10……Acum vine greul,la muncă băieți!!!!Mult succes!

  8

  0
 2. Voinea baga grupa lu Gaica ca astia manca si bea degeaba bani de la club toti sint praf..praf.praf.praf, schimbatii cit mai repede ca astia nu o sa faca niciu punct ..cazare la hotel ..bani pt.salarii…si probabil de la anul nu mai ramane nici unul ,mai bine bagati copii lui Gaica ca sint de viitor.RUSINEEEEEEEEEEEE.

  9

  6
 3. Ideea este ca acesti domni care se numesc antrenori in frunte cu acest Bogosel nu au avut si nu au niciun rezultat remarcabil de când sunt la această grupa si atunci nu este norm sa plece ?Dar se pare ca nu se doreste mai nimic in acest oras vizavi de tot ce înseamnă copii si jumiori

  17

  5
  1. Ce sa faca bogosel sa alerge el pt juniori??problema e la mentalitatea juniorilor deci scoala….

   4

   5

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.