Stranieri aradeni

Goluri importante la echipele de club pentru Petre și Oaidă înainte de dubla decisivă a „tricolorilor mici”, pentru EURO 2019 + video





Arădenii Dennis Man și Adrian Petre, plus colegul lor din generația 97-98 a Atletico Arad, Răzvan Oaidă, au fost selecționați de Mirel Rădoi pentru dubla decisivă cu Țara Galilor și Liechtenstein în perspectiva calificării la turneul final al EURO 2019, care sa va disputa vara viitoare în Italia și San Marino.

Dacă FCSB-ul lui Dennis Man a făcut o partidă slabă pe teren propriu cu Chiajna (înfrângere cu 1-0 printr-o reușită a lui Paul Batin, și el trecut pe la UTA), ceilalți doi s-au remarcat pozitiv în etapa din acest weekend. Petre a înscris din penalty golul doi al lui Esbjerg din deplasarea de la Horsens, încheiată cu scorul de 2-1 în favoarea nou promovatei. Este al treilea gol pentru arădean în cele 12 partide disputate în prima ligă daneză.

Apoi, Răzvan Oaidă a deschis scorul pentru FC Botoșani contra lui Dinamo în victoria cu 2-0 de aseară, după o pasă superbă cu călcâiul primită de la Ongenda, acesta fiind prima reușită în Liga I a mijlocașului născut la Petroșani.

România are nevoie de patru puncte din partidele de pe teren propriu cu Țara Galilor (vineri, ora 19:00) și Liechtenstein (marți, ora 21:00) pentru a se califica la turneul final al EURO.

Lotul României pentru meciurile cu Țara Galilor și Liechtenstein:

Portari: Ionuț Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundași: Radu Boboc (FC Viitorul), Mihai Butean (AFC Astra), Ricardo Grigore (Dinamo), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alex Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe)

Mijlocași: Dragoș Nedelcu (FCSB), Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 Club Sportiv), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Alexandru Mățan (FC Viitorul)

Atacanți: Florinel Coman (FCSB), Andrei Ivan (Rapid Viena), George Pușcaș (Palermo), Adrian Petre (Esjberg)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button