UTA Arad

Utiștii cu mari probleme de efectiv cu Metaloglobus: Enescu și Matei – ultimii căzuți la datorie, Petra și Pop nu îl conving pe Popa





Prima intermediară a sezonului de liga secundă nu o prinde pe UTA în cel mai bun moment din punct de vedere al obiectovului. Ionuț Popa susține că nu mai puțin de cinci dintre fotbaliștii cu pretenții de titulari nu vor putea evolua mâine, când la Arad sosește Metaloglobus București.

Fără îndoială, problemele cele mai mari sunt la nivelul fundașilor centrali și asta pentru că ambii fotbaliști străini de profil absentează. Dar, probleme destul de mari vor fi și la mijlocul terenului. „El Hasni are ruptură de ligament încrucișat anterior cu multiple rupturi fibrilare și va lipsi o perioadă îndelungată de pe gazon. Benga nu și-a revenit nici el, astfel că trebuie să găsim un al doilea fundaș central lângă Manea. Probabil, acesta va fi Copaci, iar Vidican, de la grupa de 2001, ar putea fi luat și el în calcul pentru mâine. Celelalte accidentări recente sunt ale lui Matei și Enescu. Primul a fost lovit la meciul cu Pandurii și are probleme la inghinali, iar Enescu a suferit o contractură la antrenamentul de ieri. Costin și Stahl nu și-au revenit nici ei, așa că vom avea mari probleme în alcătuirea primului 11”, susține Ionuț Popa, care a dat de înțeles că fundașul sud-african sosit în probe de câteva zile nu e o soluție pentru UTA: „Va mai sta doar două-trei zile pentru a completa antrenamentele. În schimb, despre Mateucă am auzit doar lucruri bune de la mai multe persoane, încă nu m-am decis asupra lui”.

Cu atâtea indisponibilități legate de accidentări, teoretic, antrenorul „roș-albilor” ar trebui să apeleze din nou la Mihai Petra și Alex Pop, jucători care nu au făcut deplasarea la Târgu Jiu din motive legate de randament la antrenamente și jocuri. Nu știu dacă Petra și Pop vor fi în lot. Petra joacă doar pe vârfuri, e cu gândul doar la o plecare la Târgu Mureș în Liga a IV-a. A auzit că acolo se dau contracte de 2000-2500 de euro și ar vrea și el acolo. Eu și conducerea vom avea o discuție cu el, iar dacă va continua așa îi vom rezilia contractul. Iar Pop nu a dat randament în ultimele etape. L-am încurajat după unul-două jocuri, dar trebuie să ne ajute și el și momentan nu o face. Dacă aduc un jucător și îmi pun obrazul pentru el, iar el nu demonstrează, îl dau afară. Team-managerul (n.a. Marian Costea) i-a mințit, eu am încercat să nu o fac”,a mai menționat „Mister”.

Altfel, Ionuț Popa rămâne dezamăgit de cum decurg lucrurile la nivel de buget și, implicit, personal. „Într-adevăr, mi-am dorit să discut cu domnul primar Falcă, dar nu am reușit. Sunt multe probleme de rezolvat la club, chiar dacă echipa primește un milion de euro de la Primărie. Faptul că nu se pot plăti salariile din acești bani e o mare problemă. Nu avem doctor, mai am nevoie de un maseur, iar toată ziua stau pe capul lui Dan Țapoș să nu plece de la UTA. Eu când am spus astă vară că e importantă continuitatea și să ne salvăm de la retrogradare, mulți au râs pe sub mustață. La ora actuală în Liga a II-a cel mai important lucru e să poți plăti salariile. Dacă ai salariile la zi, este o atmosferă bună. Dacă nu, indiferent de conducere, jucători sau antrenori, atmosfera va fi una proastă.”, a mai precizat experimentatul tehnician.









5 comentarii

  1. Nu este lovele lacătul și la gara bine ca au aia bani de la liga3 și 4 noi de ce nu avem ? Nimeni nu vine sa dea bani și să conduca altii

    0
    0
  2. Daca lucrurile stau asa de rau, inseamna ca, UTA. va avea , nu meci greu ci foarte ,foarte greu !!! Multi titulari accidentati , pai cum vrei sa castigi cu Metaloglobus nea POPICA , ori poate fi vreo strategie de-a ta, vom vedea maine !!!Si oare de ce nu l-ai gasit pe domn Primar, chiar nu a fost de negasit s-au nu a vrut Primarul sa auda despre strigatul de disperare al UTA.-ei !?

    0
    0
  3. Prea multi răniți și victime colaterale pentru un loc 10 !! Locul ca locul ,dar nici nu a trecut mai mult de un joc,două importante și căutăm infrigurati 11 jucători. La un parcurs modest preferam să-i știm sănătoși pe băieți Fara un Virf marcator ceilalți sunt obligați să joace la turație maximă. În economia jocului un Pop sau D.Popa erau de 7, 8 goluri plus 10 la Cipri Asta era radiografia de promovare. !! Să batem acest Metaloglobus, nume de farfurie zburătoare, și mai vedem. Bafta . Hai UTA !!

    0
    0
  4. Prea multi răniți și victime colaterale pentru un loc 10 !! Locul ca locul ,dar nici nu a trecut mai mult de un joc,două importante și căutăm infrigurati 11 jucători. La un parcurs modest preferam să-i știm sănătoși pe băieți Fara un Virf marcator ceilalți sunt obligați să joace la turație maximă. În economia jocului un Pop sau D.Popa erau de 7, 8 goluri plus 10 la Cipri Asta era radiografia de promovare. !! Să batem acest Metaloglobus, nume de farfurie zburătoare, și mai vedem. Bafta . Hai UTA !!

    0
    0
  5. Accidentarile se datoreaza pregatirii fizice…aproximative. El Hasni a intrat fortat , fara pregatire si acum …e terminat 6-8 luni. Benga, si el e parca „de sticla”. Enescu, care e socotit de unii „perla echipei”, da si el semne ca nu poate fizic si acuza „dureri”. prea multi accidentati, cind echipa nu a debordat de efot fizic, catre limite. cam asa se intampla cand nu se platesc salariile, multi „se dau loviti”. Cit despre investitori, astia nu vor veni, cita vreme Dl Meszar si forma ( lui) de organizare a clubului nu se schimba.Aflam ca nu este medic,ca lipseste un masor,ca Tapos vrea sa plece si avem vreo 10 loviti. Cine drk sta sa fie platit cu 3-6 luni…in urma ? Asta spune multe si cam vedem de ce I Popa s-ar vrea la o discutie cu Dl Falca, fata in fata, UTA nu poate exista bine…nici in situatie de lowcost. O solutia ar fi …inchiderea tarabei, scoaterea numelui UTA din formula, pentru a evita bataia de joc si umilirea unui brand, infiintarea unui CSM…..pe care dl Meszar sa il conduca , cum vrea…pina la adanci batranete..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button