UTA Arad

„Interimarul” Coman și-a găsit greu cuvintele după eșecul dur de la Arad: „Știam că UTA e agresivă acasă, dar nu ne așteptam să pierdem la acest scor”





Fără Bogdan Andone, plecat de la echipă luni, Metaloglobus s-a făcut de râs la Arad. Golul lui Ovidiu Herea din minutul 7 a fost doar o iluzie, căci bucureștenii au încasat apoi scorul intermediare în liga secundă de fotbal. „Cu o zi înainte de a pleca spre Arad am aflat că Bogdan Andone nu va mai fi antrenorul echipei. Sâmbătă am avut meci, duminică am făcut un mic antrenament și luni ceva, dar nu prea, nu am fost pregătiți pentru acest meci. Conducerea caută acum o soluție pentru un antrenor principal, eu nu am nici licență”, a explicat Gigel Coman, experimentatul fotbalist, care îndeplinește și rolul „secundului” la gruparea bucureșteană.

Legat de desfășurarea efectivă a ostilităților Coman a adăugat: „Știam că UTA este mai agresivă acasă și că o să avem un meci greu, dar până la a pierde la așa scor drastic este o diferență. Vă dați seama că nu mă așteptam, venisem cu gândul să scoatem un punct. Poate că s-a simțit o mică relaxare din partea jucătorilor, mai ales după minutul 20 și nu știu de ce. A intervenit și oboseala după drumul lung și tot trebui să facem mai mult în acest meci. Asta e, am pierdut la un scor categoric, nu mai avem ce comenta. Obiectivul nostru rămâne menținerea în Liga 2-a”, a adăugat fostul mijlocaș al Stelei.

Fiindcă și Metaloglobus își dispută partidele de acasă tot pe o suprafață sintetică, Gigel Coman a fost rugat să facă o comparație între calitatea celor două suprafețe. „Într-adevăr și noi jucăm pe iarbă artificială, dar parcă pe terenul nostru mingea alunecă mai repede. Aici se oprește, iar golul doi al UTA-ei acest lucru a contat clar în defavoarea noastră”, a fost remarca „secundului” bucureștenilor, care coroborată cu gluma amară lui Ionuț Popa („Al nostru e sintetic artificial”) spune multe despre calitatea gazonului de pe „Motorul”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button