UTA Arad

Cinci absențe pentru UTA la Târgoviște: Portarul Zamfir a prins lotul în ziua în care împlinește 17 ani





Utiștii nu au reușit să recupereze niciun fotbalist absent din motive medicale în intermediara cu Metaloglobus, ba mai mult, l-au pierdut și pe Miroslav Orlic. Portarul austriac e bolnav, așa că rezerva lui Bodea la Târgoviște va fi Rafael Zamfir. Acesta a aflat vestea convocării penttru meciul din Cetatea Chindiei chiar în ziua în care împlinește 17 ani.

Și tot de ziua sa, Andrei Enescu (31 de ani) a spus cu părere de rău pas deplasării pentru meciul cu Chindia. Căpitanul „roș-albilor” nu a trecut peste contractura musculară suferită la antrenamentul de luni, cum nici Costin, Stahl și, bineînțeles, El Hasni nu sunt apți din punct de vedere medical. Ieșit accidentat la mijlocul primei reprize cu bucureștenii, Cristinel Matei este mai bine și a plecat cu echipa după antrenamentul din această dimineață.

Delegația „roș-albă” ar trebui să ajungă la Târgoviște în această seară, în jurul orei 19,30. Hotelul „Dâmbovița” va fi gazda arădenilor timp de două nopți, iar terenul din Aninoasa va fi cadrul ultimei ședințe de pregătire dinaintea disputei cu trupa lui Moldovan, de duminică, de la ora 13. Partida se va vedea și pe micile ecrane, la Digi Sport, Telekom Sport și Look TV.

10 comentarii

  1. Meci cu simpaticii târgovișteni.Se pare fără Cherchez, vor fi responsabilizați ceilalți in frunte cu Florea .Lipsurile mobilizează.! În curind va apare și un portar din pepiniera. Poate un nou LOVASZ !! Cu public cunoscător ,cu elan de gazde Chindia pare favorita .O necunoscuta ,ce poate duce spre X sau 2 , experiență superioară a lui Popa ! E cam ultimul tren pt. UTA . ,nici Moldovan nu ar avea viață ușoară la necaz . Meciul poate fi urit,dar de emoții de ambele tabere nu se va plânge nimeni . Hai UTA !!

    0
    0
  2. Pana nu se vor rezolva problemele financiare nu se poate vorbi nici de stabilitate nici de obiective marete. Conducerea se multumeste cu situatia asta, Primaria cu o mana da si cu alta ia iar la poarta clubului nu apare nimeni, dar parerea mea e ca nici nu se doreste cu adevarat asta. Demisia in alb e o poveste…

    0
    0
  3. Da domnule Gavrila, intradevar Cherchez nu va juca nici in meciul cu UTA., fiind suspendat doua etape din cauza cartonasului rosu primit direct in meciul cu Ripensia ceea ce reprezinta un oarecare avantaj pt. UTA., dar fotbalul este imprevizibil si nu se stie cum vor evolua lucrurile pe teren, eu unul sper ca UTA. sa faca un meci foarte bun si sa plece cu cel putin un punct la Arad, deci la acest meci eu vad un pronostic de 1 x 2, totul este posibil, FORTA UTA !!!

    0
    0
  4. Asa sper sa fie duminica precum spui tu RAULE, o victorie pt. UTA. cu toate ca sunt targovistean, totusi inima mea bate pt. UTA. si duminica cand ma voi duce la meci ,voi avea bineanteles emotii , cum sa nu ,cand vezi o echipa de un asemenea rang cu un palmares de invidiat de toate echipele din tara fie liga1a sau a 2a si cu cu cati jucatori gigantici de valoare mare care au jucat la aceasta echipa legendara , este normal sa ai aceste emotii !!! Deabea astept sa ma duc la meci, voi pleca la stadion si voi ajunge cu o ora inainte de meci si bineanteles ma voi duce si maine in centrul orasului si ii voi vizita pe jucatori si pe Ionut Popa la Hotel Dambovita pt. a ii incuraja !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! Raule ,sa sti ca pe stadion la meciuri am mai intalnit oameni ceva mai in varsta care stiu ce inseamna UTA. in fotbalul romanesc si au un mare respect pt. aceasta echipa , vei vedea la Tv. ca vor fi foarte multi spectatori in tribune pt. ca vine UTA., pacat ca, stadionul arata intr-o stare jalnica !!! Sanatate si fericire iti urez, HAI UTA. !!!

    0
    0
  5. Asta trebuie sa inteleaga RAULE , toti politicienii si oamenii de afaceri din Arad si anume ca, UTA. este un brend foarte mare in toata tara nu numai in Arad, cand vorbesti de Arad, vorbesti de UTA. ,poate cu noul stadion care va fi unul foarte modern, sper ca UTA. sa renasca din cenusa si sa redevina ce a fost ,o echipa de temut in campionatul Romanesc asa cum o stiam eu cand eram copil , o echipa imbatabila, poate le vine mintea la cap acestor oameni care nu stiu ce inseamna UTA. in orasul ARAD !? FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button