Stranieri aradenizTOP ARTICOLE

Gol și assist pentru Man contra Țării Galilor, „tricolorii mici” sunt ca și calificați la EURO





Cu arădeanul Dennis Man titular, România Under 21 a învins cu 2-0 Țara Galilor la Cluj, în penultima partidă din cadrul grupei de calificare pentru turneul final al EURO 2019, partidă care a beneficiat de un  cod promoţional fortuna cu care pariorii au putut să joace pe echipa favorită care atunci când joacă o echipă Națională, chiar și de tineret sau juniori, e clar că este România.

Victoria îi duce pe „tricolorii mici” pe primul loc în grupă, la două puncte peste Portugalia. Cum echipa antrenată de Rădoi are rezultatele directe pozitive cu lusitanii (1-1 și 2-1), România are nevoie doar de un egal în ultima partidă, pe teren propriu cu Liechtenstein, pentru a se califica la turneul din Italia.

După o primă repriză în care oaspeții au reușit să facă oarecum față atacurilor, România a deschis scorul chiar prin Dennis Man. În minutul 55, arădeanul FCSB-ului a trimis în plasă dintr-un metru după ce fundașul Rus a deviat centrarea lui Coman pe direcția sa. Avantajul a fost dublat de George Pușcaș, venit de pe bancă, cu o acțiune individuală frumoasă care a pornit de la o pasă în banda dreaptă a aceluiași Man.

Celălalt arădean prezent în lot, Adrian Petre, a rămas pe bancă, iar fostul component al lui Atletico, Răzvan Oaidă, a intrat pe gazon în minutul 90 în locul lui Ianis Hagi. Man, Petre și Oaidă sunt crescuți la Arad de Cristi Păcurar și Francics Tisza.

Partida care va confirma cel mai probabil prezența „tricolorilor” la un european de tineret după 21 de ani, România – Liechtenstein, va avea loc marți de la ora 21:00 pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

FOTO: frf.ro

2 comentarii

  1. Toate lumea felicita,ATENTIE!,selectionerii.E cazul sa nu uitam de ANTRENORI?Felicitari nea Feri si Cristi Pacurar,precum si TUTUROR celor care ii invata pe FOTBALISTI!, primul stop sau prima pasa.
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
  2. Toți fotbaliștii tineri de la noi îl imită la celebrarea golurilor pe Cristiano Ronaldo, mai nou și Man. Fiți originali mai Denis, doar papagalii imită

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button