Gloria LT Cermei

„Sămădăii”, la primele puncte externe: Industria Galda – Gloria Lunca-Teuz Cermei 1-2





Industria Galda nu se regăsește și pierde pe propriul teren în fața singurei echipe a seriei ce nu luase puncte externe până la acest meci, scor 1-2 (1-1).

Găldenii și-au complicat existența și intră în hora retrogradării, după acest nou eșec intern ce o fixează pe poziția a 14-a, cu șase puncte și minus nouă la adevăr, suferind teribil în fața fanilor unde au 4 înfrângeri din 5 jocuri, 3 dintre acestea împotriva fiormațiilor din Arad, Național Sebiș, Șoimii Lipova și Gloria Lunca Teuz Cermei. Deta (13) a deschis scorul, Cioară a egalat în minutul 25, iar Nistor (48) a transformat un penalty contestat.

În minutul 1, Cioară o lovitură liberă de la 25 de metri executată în stâlpul stâng! În replică, arădenii sunt periculoși, Vlad scapă pe stânga, în unghi, dar șutul său este respins în corner de Iancău, cu piciorul (4)! Mager (11) a șutat de la 18 metri, puțin lateral, Iancău a reținut în doi timpi. Lansat de Cernea, Cioară (21) încearcă să trimită pe lângă portarul Gârlea, care însă l-a blocat excelent! După egalare, acelaș Cioară, golgheterul gazdelor cu 5 reușite, este pericolul nr. 1 pentru poarta adversă (31) – un șut centrare din dreapta prins de Gârlea. Vezan (39) prinde un șut periculos de la 30 de metri, lângă bara dreapta, Iancău a respins în corner. În minutul 41, Deta a tras periculos, de la marginea careului, puțin peste. O primă repriză echilibrată, cu momente de dominare împărțite.

Capătă (47) semnează prima ocazie a actului secund, șut de la 25 de metri peste. Se face 2-1, iar Gloria controlează ostilitățile: Iancău (54) respinge șutul lui Capătă la colțul scurt. Industria (58) a replicat prin R. Moga – șut peste transversală. Deta (62) a încercat o execuție acrobatică în 7 metri, dar a lovit defectuos balonul în situație favorabilă. Cioară (66) – o lovitură liberă executată de la 30 de metri puțin peste. Același Cioară (69) – o ocazie mare, foarfecă la 10 metri, peste, la centrarea lui Boancă. Ocazie mare de egalare pentru amfitrioni, la o centarre în fața porții, Nistor (74) a deviat balonul în bara stângă! Cernea (76) a fost blocat la 10 metri într-o situație favorabilă. Adam (78) a șutat de la 18 metri, iar Gârlea a respins în lateral. Tot Adam (88) a trimis de la 17 metri peste bară

Cum s-au dat golurile: 

*1-2, MIN. 48: șut Vlad în mâna lui D. Lupșan, NISTOR transformă penalty-ul cu un șut pe jos, pe centru, faza fiind contestată îndelung de gazde, care au invocat faptul că mingea l-a lovit de aproape pe D. Lupșan

*1-1, MIN. 25: CIOARĂ egaleaază cu un șut superb, de la 25 de metri, lateral, o lovitură liberă executată peste zid, în dreapta lui Gârlea

*0-1, MIN. 13: DETA a finalizat pe jos, pe lângă Iancău, din 8 metri, o pasă filtrantă printre primită de la Capătă

Formații:

Industria: Iancău – Schiau, Haiduc, S. Fulea (78, Baghiu), Boancă – D. Lupșan –  Cernea, Al. Costea, Adam, R. Moga (76, Frențiu) – Cioară; rezerve Lepădat – D. Sîrbu, D. Stoia, M. Cristea, Gergely. Antrenor Paul Ciucă.

Gloria: Gârlea – Polgar (90+1, Gal), Dolga, Nistor, Al. Sabău – Mager (81, Rogojan), I. Tănase, Vezan, Deta (85, Lupșe) – M. Vlad, Capătă (72, Matiș); rezerve I. Stănilă, Mihuța, Prună. Antrenor Radu Anca.

Avertismente: Cioară (86)/ Gârlea (83)

Arbitri: V. Inoan (Florești), R. Mereș (Cluj-Napoca), I. Nasc (Câmpia Turzii) Observatori D. Ciocănea (Sibiu), M. Ștefan (Orăștie)

Text și foto: ziarulunirea.ro









2 comentarii

  1. Felicitari Cermei ca ati castigat cu 2-1 la GALDA DE JOS,noroc cu Vezan la 11 m c-a tras pe mijlocul portii…dar galdenii au contestat penaltyul ca mingea de la mica distanta a atins bratul lui Lupsan,noroc si cu corectul observator amic Ciocanea,stie secundul lui I.Popa…..!Un baiat ce comenteaza la Sportarad ,,RAUL,, scria ca Lipova greu mai pierde locul 1 si poate Cugirul pierde astazi la Avrig !!!Baietas a fost 3-1 pentru Cugir ce sunt periculosi si lupta promovarii nu se da intre aradene( cum zice Raul) si e pacat ca Crisul a incurcat pe Lipova si ieri a venit albaiuleanu-clujan Rodina si era sa ,,intepe,, pe Lipova !Soda Oc.Mures a pierdut acasa cu 2-1 in fata CS Hunedoara,unde merge Lipova……!Hai Lipova si Hai UTA !

    0
    0
  2. Lui ,,RAUL,, vreau sa-i mai spun ceva,caci eu am >miros fin< si discut cu multi oameni din fotbal,in Oarda fiind aproape vecin cu antrenorii uniristi Bichesi si M.Rus +++++,pus ruda arbitru…!D-le RAUL si eu doream ca Metalurgistul Cugir sa nu castige la Avrig,dar o serie de avrigeni au jucat la Euro Spring in jud.AB si au prietenii cu cugirenii,plus ca cugireanul Marian Codrea joaca la Avrig si tu Raul vrei surprize…!!!La inceputul ligii 3,Unirea A-I a primit din mediul privat un buget de 250 000 E++++.Hai Lipova !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button