UTA Arad

Întâlnirea jucători – suporteri, mutată la priveghiul „ultrașilor” decedați aseară





De aseară, de la cumplitul accident de la podul Micalaca, familia utistă este în doliu. Bogdan Mihoc și Bogdan Moisi au făcut ultima lor coregrafie pentru un derby al Vestului, după care au gonit spre moarte. Deși rănit destul de grav, suferind multiple fracturi, Claudiu Teacă a fost stabilizat la Secția Anestezie Terapie Intensivă de la Spitalul Clinic Județean, în timp ce al patrulea pasager, Daniel Aanei a fost ținut sub observație la Secția Chirurgie, dar ar putea fi externat în orice moment.

Caramarazii fanilor decedați s-au mobilizat imediat, au fost acasă la Bogdan Moisi și s-au ocupat de depunerea corpului său la Capela Kuki de pe strada Cocorilor. Priveghiul va începe la ora 19, iar acolo sunt așteptați și jucătorii și antrenorii UTA-ei. Întâlnirea motivațională ce ar fi trebuit să aibă loc la Hotelul Coandi a fost anulată, cele două părți urmând să se întâlnească într-un cadru sobru la căpătâiul lui Bogdan Moisi.

Altfel, trupul neînsuflețit al lui Bogdan Mihoc a plecat spre Beliu, localitatea de baștină a suporterului care a condus aseară. Și acolo se vor strânge suporteri încă din această seară. Fiindcă familia nu a dorit să-și înmormânteze băiatul chiar de ziua sa (duminică Bogdan ar fi împlinit 21 de ani), Moisi va fi condus pe ultimul drum luni, la ora 13, la Cimitirul Eternitatea. În schimb, Bogdan Mihoc va fi înmormântat duminică, la Beliu, tot la ora 13.

Altfel, galeria a rămas fermă pe poziții și nu va face deplasarea mâine, la Timișoara, pentru derby-ul cu Poli. Din câte se pare, va fi trimis – totuși – un banner cu chipurile cei doi fani dispăruți prea devreme dintre noi. Totuși, conducerea clubului nu a anulat toate autocarele și asta pentru că s-ar putea să existe arădeni fără tangențe cu galeria care ar dori să vadă meciul mâine, la Timișoara. Întâlnirea rămâne programată tot la ora 8,30, în fața stadionului „Francisc Neuman”. Prețul deplasării a rămas 10 lei,atât cât costă și biletul de intrare pe arena „Dan Păltinișanu”.

3 comentarii

  1. Condoleante familiilor indurerate. Nu i-am cunoscut pe tineri, dar trebuie sa recunosc ca m-a marcat incidentul, mai ales ca am trecut pe acolo dupa accident si chiar ma gandeam, doamne ce s-a putut intampla. Dar, pe de alta parte trebuie sa spunem ca viata merge inainte, iar Federatia nu a amanat meciul pentru ca se facusera toate programarile, televiziuni, etc. Desi, cred ca au de pierdut cu aceasta decizie. Insa, eu voi merge la meci, intrucat, asa cum spuneam, viata isi continua cursul ei normal.
    Inca odata, Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace.

    0
    0
  2. I-a luat probabil euforia si bucuria unei repetitii reusite.Eu recunosc ca nu fac parte dintre ei,sunt prea batran sa tin ritmul lor,dar imi plac scandari,fumigene rosii,banere..cui dintre noi nu le place,sa fim sinceri cu noi insine…
    Ma tot uit la poze de pe diverse site-uri si citesc martorii,nu cei rautaciosi…Balustrada era aproape neatinsa,pur si simplu au luat trambulina,peste ea…Priviti anumite poze!O gaura mare in cauciuc,stg fata.Exploxie cumva?BMW-ul era o ruginitura de 1000 Euro,priviti pragurile….o epava nu o masina de formula1,sa fim seriosi
    Viteza mare este clar ca au avut…De curiozitate am strabatut astazi la pas,pe jos, traseul incepand cu semaforul Kaufland,Exact pe cocoasa podului,daca ai viteza mare,te cam arunca putin,schimbarea de directie este exact pe amplitudinea podului,spre dreapta!S-au intamplat multe de-a lungul anilor repetitiv… In 1986,Titi Tipei,campion moto la atas zbura exact acolo,cazut intre strungurile CTP.A avut noroc pe atunci….prin luminatoare.Pe pod exista o placa mare de metal…pe care a alunecat cu o Dacie super modificata…Apoi pe varianta de urcare catre directia Micalaca,a murit o avocata,care a derapat subvirator!
    Astea nu sunt grilaje de protectie…Cele galbene sunt niste ornamente prinse in cate 4 dibluri,pe niste borduriade…
    Cati mai trebuie sa moara,ca sa se faca parapeti de beton,adiacenti soselei?Sunt lucrari tipice comenduirii Falca!Lasa-ma ca se te las….Trebuie sa raspunda multi!
    Cati au trebuit sa moara la intersectia Saguna-Kogalniceanu?
    Lucrarile sunt de o foarte proasta calitate!Asfaltul este patinoar…Pe DN 7,s-au intamplat multe,pana cand s-a recopertat….
    Ma opresc aici momentan…..As putea scrie zile si ore intregi…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button