UTA Arad

Janos, eroul surpriză din derby-ul Vestului: „Uniți și concentrați și după producerea tragediei cu cei doi suporteri, am câștigat pentru ei”





Norbert Janos a fost eroul surpriză al UTA-ei în derby-ul Vestului, cele două goluri ale sale contribuind decisiv la victoria arădenilor pe „Dan Păltinișanu”.

Obișnuit cu statutul de rezervă și chiar spectator de lux, mijlocașul de bandă adus de la Ferencvaros a explodat la momentul oportun.  „Eu tot timpul am avut încredere în mine și în calitățile mele, așa a fost să fie astăzi. Am înscris de două ori, dar nu acest lucru e important, ci faptul că am câștigat pentru suporteri, în special pentru cei doi care au decedat. Ne-am motivat foarte mult, după cum ați i-am și avut cu noi prin acele tricouri, dar mai ales în gândurile noastre. Echipa a rămas unită și concentrată și după producerea acestei tragedii, cu atât mai mult cu cât am știut fiecare ce înseamnă acest derby. Ne bucurăm că am reușit să ieșim învingători” a spus rapida „aripă” utistă la finalul disputei de la Timișoara.

Ambele reușite au fost oarecum ușoare pentru jucătorul născut la Miercurea Ciuc, având în vedere faptul că au fost marcate cu piciorul stâng, din poziție de unu la unu cu portarul advers. „Îmi place să joc în banda dreaptă pentru că pot intra pe piciorul stâng și când ajung în situații de genul celor de astăzi pot decide mai ușor care e cea mai bună soluție de finalizare. Am primit și niște pase foarte bune astăzi, atât de la Costin, cât și de la Cipri Rus. Mă simt mai bine din punct de vedere fizic, cu siguranță că, dacă o să joc mai multe meciuri, o să rezist mai mult pe gazon. Astăzi am jucat 75 de minute, dacă voi continua să evoluez constant voi putea duce și 90 pe viitor”, a adăugat tânărul utist, criticat deseori de Ionuț Popa pentru cele câteva kilograme în plus avute în debutul stagiunii.

Altfel, Ionuț Popa a comentat în stilu-i caracteristic evoluția mijlocașului de 20 de ani: „Cu Janos am fost inspirat să-l titularizez, iar în repriza secundă am fost inspirat să-l schimb”.

Ultimul jucător care a marcat o „dublă” pentru UTA la Timișoara a fost Vali Miculescu, tatăl actualului component al lotului „roș-alb”, David Miculescu, într-o victorie cu 2-1 pe 13 octombrie 2001.

FOTO: UTA Media Design

5 comentarii

    1. Da @PuiuB utist sibian,dar este un umor de tip Caragiale,trist si satiric!Situatia este mai mult decat grava,in conditiile expuse,decat se pare….Nu cred ca exagereaza cu nimic Mister Popica!O stim cu totii!
      Personal,l-am tot urmarit pe Jancsika,incepand din meciurile de pregatire si doream sa-l vad in sfarsit intr-un meci oficial,cu minute mai multe acordate!
      Astazi,nu numai ca a marcat 2 goluri,dar a tras apararea adversa dupa el,creand opus niste spatii de joc libere…Bravo!Ca sa fim realisti,Poli a fost inexistenta,haotica si singurul fundas dedicat,Scutaru,a iesit accidentat!Daca ma contestati sau nu,probabil cu Scutaru in teren,ar fi fost mult mai greu!Nu il consider „elefant”,ba dimpotriva,consider ca la noi,la UTA,si-a facut treaba cu brio!Poate ca unicul corect si muncitor!
      Si altele…In loc de Pop,sa nu se supere cumva pe mine Alex,dar nu stiu cum,parca este suparat pe viata…cum sa fii singur cu portarul si sa lovesti in el ca si in gard,cand Cublesan era absolut liber in fata portii,pe dreapta!Rabdarea se cam termina,nu este o critica,dar parca da dovada de plictiseala,mereu morocanos si suparat pe viata….Daca ar fi trebuit sa aleg la schimbarea efectuata,in loc de Pop,l-as fi introdus,fara sa stau in expectativa,pe ganduri,pe Miculescu!Fara discutie!Avea motivare mare,tanar,ambitie,dorinta mare,timisorean,dintre juniori,marcator frecvent….Dar nu ma pricep…in cele din urma….Oricum conduceam!
      Sunt ferm convins ca juniorul Miculescu,va fi curand acolo!Ar fi pacat sa nu fie asa!

      0
      0
  1. Cel mai plictisit dintre toți pare Petra, apoi Pop și Enescu, dar nu e de judecat, dragoste cu forța nu se poate, departe de casă și pe stomacul gol! In schimb Cipri Rus e Totti al nostru, nu ai cum sa nu-l iubești pe omul ăsta! Păcat că nu e și Hlistei acasă…Nu mai plimbați banderola aia, capitan doar Cipri Rus poate sa fie!

    0
    0
  2. Asa da Norbert Ianos, meserie , asa trebuie sa joci mereu ,sigur ca, este greu sa joci cu restante salariale si coechipierii tai dar poate se va remedia si acest lucru, BRAVO , FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button