Crisul Chisineu-CrișGloria LT Cermei

Ultimul derby arădean al turului i-a surâs Cermeiului! Anca: „Jucăm fotbal, echipa se leagă” v.s. Abrudean: „Când iei gol din corner și din penalty e cam greu să revii într-un derby” + FOTO





Ultimul derby arădean al turului în Liga 3-a s-a încheiat cu o semi-surpriză. Crișul Chișineu Criș, echipă neînvinsă până acum două săptămâni, a pierdut și la Cermei în fața unei formații aflată în evidentă revenire de formă. A fost 2-1 pentru „sămădăi”, care îi egalează pe „alb-albaștrii” lui Abrudean la numărul de puncte pe locul 5 în clasament.

Ca și cu Deva, „alb-roșii” au accelerat în prima repriză, au luat dublu avantaj pe tabelă, iar în repriza secundă s-au mulțumit să controleze tactic partida. „Am făcut o primă repriză foarte bună, am dat două goluri, iar la pauză le-am cerut băieților să jucăm un pic mai retras, la 30 de metri de poarta noastră și să acționăm mai mult pe contraatac. Avem trei victorii consecutive, jucăm fotbal, echipa se leagă de la etapă la etapă, avem posesie prelungită, ducem mingea repede pe benzi și ne atingem scopul. Știam că după pauză vor forța să revină în joc, ne așteptam să intre pe teren și Modan, dar am reușit să ne ținem bine până pe final, când Ianc a reușit o execuție frumoasă, venită – însă – prea târziu pentru ei. Chiar mă bucur pentru Ionuț Ianc, l-am avut și eu elev aici, e jucător valoros care iată că este acum golgheterul celor de la Criș. Urmează o deplasare la Lugoj, sper să nu avem probleme cu Vezan și Varga pe care i-am înlocuit după ce au acuzat ceva probleme medicale”, a spus Radu Anca la finalul primei victorii în fața unei conjudețene în acest sezon.

Chiar dacă a contat timp de o repriză și pe „gura de tun” Nicu Modan, Crișul a demonstrat că este în pierdere de turație față de debutul stagiunii. A cedat în a doua deplasare consecutivă, pe terenul unei echipe ce era sub ea în clasament înainte de această rundă. „Din păcate, am făcut o primă repriză modestă, nu am reușit să avem posesie, să controlăm jocul. Nu am avut agresivitate, am avut o oarecare reținere. Trebuia să jucăm și în prima repriză cum am jucat în a doua, chiar dacă nu era și Modan pe teren. Golurile pe care le-am încasat le puteam lua și dacă era el în echipă. De fapt, când iei gol din corner principalul răspunzător este portarul. Oricum, repet, trebuia să punem presiune în joc și în prima repriză. În a doua, am jucat bine, a fost repriza noastră, dar am reușit doar un gol venit prea târziu. Îi felicit pe jucători pentru că și-au corectat atitudinea în repriza a doua, dar nu a fost de ajuns. Într-un derby județean, când iei gol din corner și apoi dintr-un penalty ușor e cam greu să revii. Mă bucur doar pentru Ianc, a fost o execuție frumoasă, iar el nu e la prima reușită de acest gen. Am avut și probleme de lot, Alin Pavel încă nu este refăcut, dar am considerat că avem soluții. Stegaru este operat și s-a văzut că avem probleme la mijlocul terenului, iar în față Modan încă nu și-a revenit total și nu am vrut să riscăm cu el încă din start. Din păcate, și Alin Mihai are o întindere. Mergem mai departe, urmează două meciuri acasă, cu Deva și Lugoj, trebuie să ne impunem și să facem șase puncte”, a punctat și Adrian Abrudean, la finalul derby-ului de la Cermei.

Galerie foto Gloria Lunca Teuz Cermei – Crișul Chișineu-Criș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button