Stranieri aradeni

Gol trist și pentru Adi Petre în Danemarca: ”Am jucat și am înscris cu gândul la voi”





Esbjerg și Adi Petre merg ceas în prima ligă daneză. Arădeanul a reușit un „assist” și un gol în victoria echipei sale (2-0) în deplasarea de la Randers. Echipa la care internaționalul de tineret s-a transferat în vara anului trecut e pe locul 3 în clasament și are gânduri de Europa League, însă Petre nu uită de unde a plecat.

Afectat la rândul său de decesul celor doi suporteri ai UTA-ei, fotbalistul arădean a postat un mesaj trist pe pagina sa oficială de Facebook. ”Ați fost mereu acolo, în peluză, v-am simțit alături de noi la bine și la rău. Am trăit momente frumoase împreună, victorii mari sau înfrângeri triste. Dar niciodată nu ați încetat să ne susțineți, fiindcă pentru voi am fost mereu UTA Arad. Mi-e greu să mă gândesc că de acum din galerie se vor auzi cu două voci mai puțin și mi-e și mai greu să îmi iau rămas bun de la voi. Pot doar să vă mulțumesc pentru felul în care ați crezut în UTA și să vă spun, de aic,i de jos, că azi am jucat și am înscris cu gândul la voi. O să vă păstrăm mereu în sufletele noastre, nu vă vom uita niciodată! Zbor lin spre acasă, prieteni dragi!”, e mesajul postat pe Adrian Petre Official.

Vă reamintim că vârful crescut de Cristi Păcurar și Francisc Tisza e cel mai scump transfer efecuat vreodată de o echipă de ligă secundă din România. Petre s-a transferat la Esbjerg contra sumei de 500 de mii de euro, dar a rămas foarte legat de casă și de UTA, echipa ce l-a lansat în fotbalul mare.

VIDEO golul Petre împotriva lui Randers:









Un comentariu

  1. Să îți de-a Dumnezeu sănătate că talent ai deja, suntem mândrii de tine că ești arădean și ne faci bucurii și la nationalA de tineret! Multă baftă!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button