UTA Arad

Popa: „Neversomil să pierzi un asemenea joc, arbitrajul ne-a fost din nou potrivnic”





„Bătrâna Doamnă” se întoarce cu mâna goală de la Bacău, la capătul unei partide în care nu a fost cu nimic mai prejos gazdelor de la Aerostar. Mai mult, raportul ocaziilor a fost favorabil, ca și cel al fazelor litigioase, de altfel.

Arădenii au cerut cel puțin trei lovituri de la 11 metri, dar nu s-au ales cu nimic. „Când domini meciul de la început până la sfârșit și nu reușești să dai gol, dar iei unul în ultimul minut al primei reprize, nu prea mai sunt multe de spus. Meciul s-a decis dintr-o lovitură liberă pentru ei pentru henț, dar la noi domnul arbitru nu a văzut două hențuri clare în prima repriză și unul și mai clar în repriza a doua. În plus, am mai ratat în repriza a doua vreo două-trei ocazii mari și asta a fost. E neverosimil să pierzi astfel un joc, în condițiile în care gazdele au ajuns de două-trei ori în careul nostru”, a spus Ionuț Popa imediat după meci.

Întrebat de prestația elevilor lui Bratu, „Mister” a adăugat: „Nu aș vrea să caracterizez eu jocul lor, dar în principiu a fost unul simplu. Mijlocașii lor laterali veneau pe fundașii noștri laterali și ne încercau cu mingiîn spatele fundașilor noștri centrali. Dar, au trei victorii consecutive și e important să câștigi și când joci mai slab. Cred că a văzut toată lumea că am avut o posesie superioară, dar rămâne rezultatul…”.

UTA a terminat meciul în zece oameni, după ce Rus a fost eliminat. Primul „galben” l-a luat pentru proteste după faza la care a solicitat henț și penalty în repriza secundă, iar al doilea pentru că a ridicat prea sus brațul în duelul cu un adversar. Manea a fost, de asemenea „îngălbenit” pentru proteste. „A fost al nu știu câtelea meci în care am fost dezavantajați de arbitri. Acum repede, mi-a venit în minte meciul de la Snagov cu penalty inexistent pentru ei în minutele de prelungire, apoi faza de la Târgu Jiu de care a râs toată țara, când El Hasni aproape și-a rupt piciorul, iar acasă luăm galbene la prima atingere a adversarilor. Iar azi arbitrajul ne-a fost din nou potrivnic. E neplăcut când e atâta tensiune, dar și jucătorii sunt oameni și au și ei nervi. Nu am înțeles maniera de arbitraj, iar când directorul nostru sportiv i-a cerut explicații, a admis că a fost penalty, însă nu a știut să ne spună de ce nu l-a acordat, fapt care ne-a lăsat pe toți mască.”, a mai comentat Popa.

Săptămâna viitoare, UTA primește vizita echipei FC Argeș, iar arădenii vor avea trei absențe mari și late. Meciul se joacă duminică, 18 noiembrie, de la ora 13:00. „Suntem într-o situație foarte grea, cu Rus, Manea și Benga toți suspendați”, a mai admis Popa.

FOTO: Ionuț Brânzei

23 comentarii

  1. Arbitrajul potrivnic, gazonul natural( cat a fost), vremea cam rece, vreo 700 de răzeşi dezlantuiti in tribuna, drumul lung si obositor , iata cauzele esecului. Parca la inceput era si cam innorat.Ati cerut 3 lovituri de pedeapsa si nu ati primit niciuna. E dupa vorba,, cere si ti se va da”? Atunci bateti si la poarta, poate se aplica expresia ,,bate si ti se va deschide” . In 2 etape golaverajul e 0-5. Usor, usor se aluneca spre penibil…

    0
    0
    1. popica este lotul format de tine cu creierul Enescu anti jucător nu face un tribling in 90 de mint daca aleargă maxim 20 popica nu îl vezi cublesean alerga pop nu era chiar rău sincer era peste rus deschide ochii

      0
      0
  2. iar tu nu esti de vina ?! Popica? tot tompul dai vina pe altii, ba pe arbitrii, ba pe jucatori, ba pe lipsa bamilor, dar tu niciodata nu esti vinovat…te va ajunge trecutul din urma , ai sa vezi !

    0
    0
  3. Mai degrabă am fi vrut sa aflam de ce și jocul a devenit low-cost.. Fotbalul e mereu o stare de spirit. Moldovenii au simțit că pot pierde o sursa de bani ,ai noștrii ce pierdeau ? Respectul . Unora li se pare puțin . În low-cost aviatic totuși ajungi la destinație !Așa că sa încurajăm jucătorii,chiar cu bătăi amicale pe umăr ,până ajungem la destinație . Adică div. B și la anul ,dar cu alte perspective.

    0
    0
  4. Popa ai spus că tu nu ramai dacă nu se trage la promovare! De ce țineți ca orbul de bâtă de posturi și tu și Grădinaru și Drăgan? Dacă aveți onoare vă dați la o parte să vină alții mai capabili! Sunt antrenori și conducători care ar merita mai mult ca voi, care au demonstrat deja că sunt mai capabili, Abrudean , Sabău, Cuedan chiar, Bogdan Apostu, Bogdan Mara, Narcis Răducan, Dinu Vamă sau chiar Marin Lupaș, de fapt vorbesc prostii, ultimul e opozantul ,,regelui,, și nu are cum să ajungă conducător la UTA..aici totul e pe pile, cumetrii, că la CET, aeroport, sau la uzina de apă!

    0
    0
  5. Era de asteptat sa piarda la moldoveni ,asta este ,baietii au vrut,au alergat dar atat s-a putut,au dat ei dintr-o lovitura libera ,s-au betonat in aparare moldovenii plus tras de timp si asta a fost meciul, in rest ce nu se stia ca, UTA. este nedreptatita afara de catre arbitrii !!! Ce sa mai, pe viitor UTA.-ei ii trebuiesc jucatori de executie cu personalitate astfel ii va fi foarte greu in acest campionat !!! Nu o sa vad cum o sa scoata camasa cu Fc. Arges acasa , deplasare la Petrolul, acasa cu Mioveni, acasa cu Geto-Dacica si ultima etapa din acest an cu Farul, oare cate puncte se vor acumula !? Trebuie facut ceva !!!

    0
    0
  6. Din pacate fotbalul se distruge sau sa distrus din cauza oamenilor în negru . Astia sint mai mari infractori si corupți decit cei din FRF . Au distrus si daca sint lasati vor distruge si ce a mai ramas din fotbal. Practic astia sant prostituatele care se vînd pe bani.

    0
    0
  7. Auzi Nea Popica ,iti respect experienta, nu ai avut parte de echipe mari sa le antrenezi,doar UTA, Poli TM,Poli Iasi,vai de mama lor,dar nu te mai plange la experienta ta nici de arbitraj ,nici de jocul echipei.Tu ti-ai adus jucatori low cost,tu ti-ai facut strategia,etc.Vezi jocul cu U Cj,cand echipa nu a dat un sut la poarta.Ca nu sunt bani ,ca nu avem ce manca , ca nu avem unde dormi, ca etc, etc, etc,
    Hai sa ne vedem de oile noastre,antrenor depasit si limitat,conducere zero, primar care ise falfaie de fotbal, si nu in ultimul rand lipsa de jucatori de fotbal.
    P.S. Exista fotbalisti-ultimul din echipa UT-ei a fost Mara,exista jucatori de fotbal,exista imbracatori de tricouri ale unei echipe de fotbal si exista pitigoii de la UTA,din pacate

    0
    0
  8. Daca la UTA nu sunt bani pentru jucatori,inseamna ca nu-s lovele pentru >fluierasinici mama nu i-a dat lui tata degeaba..< !!!Intrucat si Rus joaca in nota echipei si a incasat rosu,iar ceilalti sunt fara vlaga,as ruga pe Ionut Popa sa reprimeasca in echipa pe Cublesan si Pop, caci urmatoarele meciuri sunt foarte importante si ne trebuiesc puncte !!!!Hai UTA !

    0
    0
  9. La echipa ar fi trebuit lucrat cu oameni de la UTA II și U-19 ,după schemele comune pt. o integrare în bloc mai rapid.a 4,5, jucători. Hrezdac, Miculescu Vidican Isac.si mai sunt.De exemplu NAGY. Promovarea pe rind nu aduce suflul nou. Ce să facă Miculescu într-o mare de submediocri cu moralul la pământ ?? Cum naiba face Hagi care scoate pe banda jucători de A și noi nu putem de B Fetișizăm mult și idealizăm cate 3ani un bibelou de porțelan că STHAL !!

    0
    0
    1. sthal mediocru daca pina acuma nu și-a arătat valoarea nu o sa mai facă daca are așa ceva este prea fricos nu pune osul

      0
      0
  10. WOW, am aflat ceva nou: avem director sportiv…puteam să jur până acum că Popică-i de capul lui la club.
    Nu-i posibil mă, să fii călcat in picioare de atâtea ori de niște gunoaie de fluierași și să nu ieși prin presă, să ștergi pe jos cu ei.
    Măi fraților, Codrule, Drăgane, dacă vă simțiți impotenți, depășiți, lăsați dracului pe altcineva in locul vostru, dar nu-i posibil să ajungem bătaia de joc a arbitrilor…păi, puteți voi să faceți ce echipă vreți pentru sezonul viitor, dacă ăia hotărăsc că nu promovăm, așa va fi.

    0
    0
  11. Acum toti spuneti ” era de asteptat sa piarda UTA”. Eu cand am spus ca vor pierde am primit 14 dislike-uri…plus comentarii din partea lui Giro.

    0
    0
  12. Unde ești Gopo sa mai dai indicații de la marginea terenului cum făceai pe vremea altor antrenori? Nu mai ești trimis sa faci curățenie? Ești mulțumit de cum se desfășoară lucrurile sau aștepți Decembrie ca sa mai semneze toți in alb ca au luat salariile? Oricum e de admirat cata încredere ii dați acestui antrenor de mare viitor!!!

    0
    0
  13. Nea Popica ….te faci ca antrenezi, tota lumea e de vina jucatori,arbitri,galerie,conducere executiva… doar tu iesti ‘Sfant”crezi ca le stii pe toate dar din pacate iesti depasit de situatie, ridica doua degete si dute sa povestesti nepotilor ce antrenor erai odata !
    PS.

    0
    0
  14. Stii ceva domnu’ Popa?….pacat ca,ai utat de faza noastra !……. singur cu portarul, ocazie uriasa!….pacat!

    0
    0
  15. In fotbal iti trebuie oameni priceputi,cu tupeu,relatii…..nu cum are UTA pe conducatorii….ce nu-i cam baga nimeni in seama la FRF,CCA,delegari.Vorba unuia..>.Daca nu ungi osia carului,aceasta scartaie rau< e valabila cu arbitrii care si ei la randul lor pot centra mai sus…La UTA e saracie si oricat am fugii de ea,aceasta ne ajunge…D-le Lucica mai faceti poze cu lucrarile la Neuman,cum se lucreza pentru instalatia de incalzire ori udarea terenului,ca timpul trece si vine data de 21.11 2018 cu inaugurarea….!Sa auzim numai de bine si astazi Cliceniul de ar incurca pe ,,aia ce ne-a macelarit acasa,, !Hai UTA !

    0
    0
    1. plus salariile lui meszar .Grădinaru. Drăgan făcute publice sunt banii publicii sa vedem cît cîștiga acești incompetenții cred că vom rămîne masca la zerourii

      0
      0
  16. De ce va luați după spusele acestui antrenor care a trăit doar din blaturi? De ce sa ne uitam la arbitri și sa nu ne uitam la fizicul fotbaliștilor noștri care par bucătari cu toți!!! Enescu in special. Cine sa-i ducă la sala? Pacurelu? Uitați-va ce fizic au toți juniorii lui… cascadori rasului Copaci, Stahl… ultimul antrenament la sala cred ca l-au făcut cu spanioli ăla….

    0
    0
  17. Asta este echipa , acesta este antrenorul si cu asta basta! Popa a stat pana in ultima zi sa-si inregistreze contractul cu UTA doar, doar o avea vreo oferta. Nu a avut si a ramas. Jucatorii stiau din prima zi cand au venit la UTA ca sunt probleme financiare si ca vor primi salariu cand vor fi bani. Antrenorul a declarat ca vrea sa faca echipa si ca vrea performanta daca nu , pleaca . Dupa cum vedeti ,el stia deja din campionatul trecut ca sunt mari probleme dar a ramas pentru ca de…contractul oricum se va plati odata daca nu , merge si el la comisii! Aici vroiam sa ajung: cine sau cui nu-i conveneau conditiile nu trebuia sa semneze, nimeni nu i-a obligat. Cateodata in viata avem si noi probleme de care nu ne este usor sa iesim dar cand o facem intentionat sa intram in ele atunci nu este nimeni altcineva vinovat!

    0
    0
    1. In mare parte ai dreptate numa ca …inainte de inceperea noului campionat conducerea angajeaza un nou conducator care trebuie sa le spuna noilor jucatori ca numai este o problema cu bani ca totul ii ok, ca se vrea performanta, ca fosti jucatori au fost buni dar nu intrau in planurile antrenorului sau ca nu au vrut sa prelungeasca contractul ca bani o sa fie etc. … abureala multa pacaleala gen Popa(fost antrenor actualmente o tentativa de antrenor sau tentativa de filozof) dupa aceea il dau afara sau il forteaza sa plece iar bastani gen Codru,Dragan,Mesar ies la atac si dinou abureala gen ; nu noi am facut contractul, nu noi am adus jucatorul x,y z ci fostul,noi nu am stiut etc.Cardasia celor 3 +tentativa de filozof Popa este evidenta,lipseste din pazzel impresarul si primarul (stiti de cine vorbesc) In linii mari cam astai epopeea conduceri UTEI.. din pacate.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button