UTA AradzTOP ARTICOLE

Mijlocașul Mihai Maxin și fundașul albanez, Elvis Prenci, ultimele noutăți la UTA





În amicalul de astăzi contra Păulișanei Păuliș, doi jucători aflați în probe au evoluat pentru prima oară în tricoul „Bătrânei Doamne”.  Este vorba de mijlocașul Mihai Maxin și de fundașul central albanez Elvis Prenci.

Maxin are 22 de ani și este la bază mijlocaș central, dar poate evolua și în bandă. Jucătorul născut la Bistrița a mai evoluat până acum pentru Ardealul Cluj, Unirea Jucu, Pandurii Târgu Jiu și Dacia Unirea Brăila. Cam de aproximativ o lună de zile s-a despărțit echipa lui Florentin Petre și este în căutarea unui nou angajament, iar astăzi a arătat câte ceva, înscriind și unul dintre cele 10 goluri reușite de trupa lui Popa contra Păulișului,

Prenci a împlinit 25 de ani în luna iunie, are selecții la reprezentativele U19 și U21 ale Albaniei și până acum a evoluat în prima ligă din țara natală. Bornele sale sunt: Kukesi, Partizani Tirana, Teuta Durres, Korabi Peshkopi și Lushnja. E reprezentat de Traian Gherghișan, impresar tot mai sensibil la nevoile staffului tehnic utist.

O prezență neașteptată în echipa utistă a fost și David Miculescu, anunțat inițial în lotul naționalei U18 pentru „dubla” amicală cu Albania. Până la urmă, Laurențiu Roșu a preferat jucători care au evoluat constant în primele trei ligi, iar mijlocașul ofensiv de 17 ani nu a mai fost convocat.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button