UTA Arad

Patru zile de recuperare pentru utiști după meciul cu Argeșul, pe „Ilie Oană” se joacă joi, în nocturnă!



Echipa fanion a Aradului are parte de un final de tur extrem de solicitant. Utiștii întâlnesc doar formații mai bine clasate, două dintre ele fiind reprezentantele județului Argeș, iar cealaltă una dintre marile favorite la promovarea în Liga 1.

„Show-ul” începe duminică, la Arad, de la ora 13, odată cu vizita unei alte foste campioane a României, FC Argeș. La absențele pe care le are, respectiv Benga, Manea și Rus, UTA nu e neapărat favorită în fața trupei lui Emil Săndoi, cum nici în runda cu numărul 18, penultima a turului, arădenii nu vor porni cu prima șansă la Ploiești. Pe stadionul „Ilie Oană” se va juca joi, 22 noiembrie, de la ora 19,30, meciul urmând să fie televizat. Petrolul e și ea fostă campioană a țării și pare a avea toate condițiile să se întoarcă în elita fotbalului românesc încă din această vară. Pentru „lupii galbeni” joacă și arădeanul Marius Chindriș, căpitan de echipă în ultimele întâlniri.

În fine, „Bătrâna Doamnă” încheie turul și începe returul acasă, cu Mioveni, respectiv Daco-Getica, pentru ca anul 2018 să-l încheie pe Litoral, contra celor de la Farul Constanța, pe 8 sau 9 decembrie.









3 comentarii

  1. Bataie de joc, un meci cu 2 echipe de traditie in timpul saptamanii, in timp ce echipele fantoma cu 2 suporteri joaca in weekend !

    0
    0
  2. Cand privesc si urmaresc acest articol,ma apuca alergatul,de nebun, prin defrisata padure Ceala….
    Au jucat impotriva noastra,renegatii Rus,Danalache,Hlistei,Buia,ulterior si altii,precum Bozian,Bilia,Andor,etc….Si mereu ne-au bagat mortul in casa….
    Acum va urma si Chindris,ca suplimentul sa fie complet…Ca doar nu va face figuratie….
    Caruta ….. s-a rasturnat fix la Arad,la UTA….Nu a fost rabdare cu ei!Pacat….Ce echipa am fi avut,chiar cu plecarile lui Man si Petre…
    Am eu fixul meu,,,,Curtuius,tinut a proasta,mare capitan UTA,dupa ce a frecat banca Resitei de liga a 3-a,hop si asa….Disparut!!!!Zburat!
    Prea mult timp s-au incercat ELEFANTI sau rebuturi la UTA!
    Trezirea!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button