Gloria LT Cermei

Cermeiul pune „tunurile”pe Alba Iulia pentru a se despărți cu o victorie, a șaptea la rând, de suporteri până la anul și: „Poate vom schimba obiectivul!”





După ce au schimbat în mare parte liniile în această vară, Gloria Lunca Teuz Cermei nu se anunța printre echipele de top ale seriei a IV-a a Ligii 3-a. Socotelile hârtiei au fost răsturnate de fotbaliștii, în majoritatea lor tineri, tineri ai lui Radu Anca și trupa din Țara Sămădăilor ocupă o onorantă poziție secundă înaintea ultimelor două etape ale turului.

La ultima apariție acasă în fața propriilor susținători, cermeianii dau peste echipa fanion a județului Alba, ieșită deja din obiectivul promovării în Liga 2-a. „Trăim momente frumoase la echipă, suntem pe locul 2 în Liga 3-a, cea mai mare performanță din istoria clubului și asta ne obligă să continuăm seria rezultatelor pozitive. Chiar dacă mulți cunoscători, între ghilimele, ne dădeau pierduți încă din vară, iată că am reușit să închegăm o echipă extrem de competitivă care de șase etape bea din cupa învingătorilor. Suntem, totuși, cu picioarele pe pământ și pregătim cu atenție aceste ultime două meciuri ale anului. Sâmbătă, vrem să facem o ultimă bucurie sămădăilor noștri și să luăm toate punctele din meciul cu Alba Iulia. Nu avem probleme de lot, nici suspendări și nici accidentări, așa că banca tehnică are soluții pentru o formulă de echipă care să ne aducă satisfacții și în acest weekend. Altfel, la Cermei este liniște, celor care ne poartă de grijă le spun că, față de alte cluburi cu probleme, la noi tot ce s-a promis s-a dat și la timp. Chiar și primele de joc. Deci, să nu-și facă nimeni probleme dacă putem continua susținerea performanței la echipă. În iarnă ne vom mai întări și poate vom anunța un nou obiectiv mai îndrăzneț decât cel cu care am pornit în vară. Depinde și de concentrarea și atitudinea jucătorilor în aceste ultime două etape foarte importante pentru noi”, a punctat Petre Bulza, președintele cermeianilor.

În duelul la distanță conturat în aceast campionat cu Aradul, Alba este în dificultate evidentă: doar două remize obținute în cele 12 dispute cu reprezentantele județului vestic. Unirea Alba Iulia încearcă să spargă gheața în al 13-lea duel direct din tur, dar are în față o grupare în mare formă, ajunsă pe locul secund al ierarhiei. Ascensiunea Gloriei a început la Galda de Jos, cu prima victorie externă obținută de elevii lui Radu Anca, arădenii descătușându-se cu 6 succese la rând. Și „alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri au un moral în creștere, după ce și-au confirmat superioritatea în derby-urile cu conjudenele și au învins, 2-0, pe „Cetate”, pe Industria. „Ne așteaptă un joc foarte greu, împotriva unei revelații, o echipă puternică din punct de vedere fizic, ce dispune de jucători extrem de experimentați. De fapt, în ultimele runde, exceptând duelul cu Industria, noi am întâlnit echipe de pe primele două locuri: Șoimii Lipova, ACS Dumbrăvița și acum vine la rând Gloria Lunca Teuz-Cermei. Vrem să câștigăm cele două jocuri rămase până la finalul turului, în ideea de a mai spăla din neîmplinirile stagiunii”, a declarat antrenorul Adrian Bicheși pentru ziarulunirea.ro.

„Uniriștii” nu au probleme majore de efectiv, exceptându-l pe Cl. Marcu – în convalescență după o răceală. S-a întors juniorul R. Ivan – după probele de la Concordia Chiajna, iar în lot este foarte probabil să apară, în premieră, aiudeanul E. Crișan – revenit după o accidentare.

Sâmbătă, începând cu ora 14, s-ar putea să vedem față în față următoarele formații:

Cermei: Gârlea – Polgar, Varga, Nistor, Sabău – Tănase, Vezan – Mager, Vlad, Deta – Capătă.

Unirea: Sporea – R. Ivan, Potopea, I. Grozav, Vitinha – Al. Giurgiu – F. Morar, Selagea, P. Păcurar – Cl. Oara, An. David.









3 comentarii

  1. Stiind ca, la „…..Cermei”, vorbele au greutate, sper sa aflam, inainte de incheierea turului, noii sponsori ai samadailor!

    0
    0
    1. Speram ca acei noi sponsori sa va aduca si jucatori ca Rogojan Lupse Michell Tanase Pruna Deta Bulza Mager Matis nu sunt ai vostrii . Voi aveti praful de pe toba . Sunt imprumutati .

      0
      0
      1. de prea multa eugenia ai spart tobele,vorbesti in necunostiinta de cauze,in rest pofta la produsul care te face euforic,dar poti sa incerci ceva din plante verzar se numeste(din zona) poate te ajuta

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button