UTA Arad

Petrolul rămâne interesată de Ionuț Popa, dar și de Edi Iordănescu





Chiar dacă Octavian Grigore a scos 16 puncte din 18 posibile în ultimele șase runde, Petrolul Ploiești nu a renunțat la ideea aducerii unui antrenor principal cu nume. Din informațiile noastre, în cărți au rămas Ionuț Popa și Edi Iordănescu, discuțiile cu antrenorul UTA-ei fiind reluate chiar după meciul direct de aseară, terminat la egalitate: 2-2.

Deocamdată, „Mister” a refuzat propunerea „lupilor” care – oricum – e valabilă începând cu ianuarie 2019, fiind setat pe ideea de face o echipă bună la Arad. Rămâne, însă, de văzut dacă dorința experimentatului financiar va avea sprijin în special din partea autorităților locale, care se mișcă destul de greu când vine vorba despre alocarea banilor publici pentru salariile jucătorilor și antrenorilor. Nu de puține ori, Ionuț Popa a spus că UTA are nevoie din nou de credibilitate pe partea financiară, iar achitarea la timp a drepturilor bănești e esențială în acest sens.

Vă reamintim că Petrolul s-a interesat de serviciile lui Ionuț Popa după primele 4-5 runde ale stagiunii, când echipa începea să scârțâie sub comanda lui Leo Grozavu. Fostul fundaș a mai fost păstrat câteva runde, iar după demiterea sa principalul favorit la postul de antrenor al ploieștenilor părea să devină Edi Iordănescu. Până la urmă, Grigore asigură un interimat ce ar trebuie să se încheie la finalul acestui an, când gruparea „galben-albastră” așteaptă un răspuns concret de la Popa sau Iordănescu jr.









16 comentarii

  1. Mai bine ar duce 11 jucatori si aia.
    Is la fel de slabi ca Metaloglobus.Nu stiu cum au ajuns pe 3. Probabil cum am ajuns si noi la baraj de 2 ori.

    0
    0
  2. Popa poate folosi valul de ura ridicat de partea celor care nu l-au vrut, antrenat de lipsa finanțării și rezultatelor. Cine vine are ,,moștenirea „” grea a lucrului nefinalizat. Poate și o analiza dura din partea conducerii să-i creeze probleme. Asta în dorința de a nu îndepărta o mare parte din susținători .Euforia noului stadion și a unui nou lot poate propulsa un antrenor din Arad. Nu ne putem gândi de exemplu la un antrenor gen Grozavu. Nu se baga.! Deci poate pleca un colonel ,și sa vina un sergent !! De văzut !!!

    0
    0
  3. Daca autoritatile locale din ARAD , nu i se pune conditiile cele mai bune financiare in pauza de iarna, atunci IONUT POPA pleaca la Ploiesti pt. a antrena Petrolul !!! Sper sa nu se intample asa ceva si POPA sa ramana in continuare pt. a face echipa buna si pt. a ataca promovarea din campionatul viitor !!! Domnule FALCA, ce mai astepti, deblocheaza odata banii aia ca, acusi este terminat stadionul cel nou !?

    0
    0
  4. Astazi am trecut pe linga noul stadion , este tot asa de vreo două luni nimic nu se lucreaza , in acest ritm nu o sa fie gata nici anu viitor , este o bataie de joc sa nu fii instare sa termini un stadion de 12000 locuri , eu zic ca nu se vrea !

    0
    0
    1. corect și eu am trecut săptămâna asta pauza nimeni nu lucra tot așa este de două lunii nu se vrea terminat

      0
      0
  5. Decat sa imi scrieti despre antrenori de la Petrolul mai bine faceati un material despre faptul ca azi din nou a expirat un termen de finalizare a stadionului. Cu niste poze.

    0
    0
  6. Sa se facă o conferinta de presă cu primaru și constructoru , sa vină in fața aradenilor sa spună ce au de gînd , pînă la urmă se face din bani aradenilor !

    0
    0
  7. The oamne ajută să plece Popa la petrolul și falcă la Bruxelles să scăpăm de caracterele jegoase care au pus tentaculele puroioase pe acest club legendar.

    0
    0
  8. Popa du-te la petrolul Pinocchio de la brad la russel și cu tot cu meszar ne am săturat de capusele care fac bani pe spatele unui brand meszar de ce nu a vândut jucători de la atletico in liga1 a avut nevoie de UTA la fel ca și popa sa devina antrenor

    0
    0
  9. Eu zic sa plece Popa la Petrolul si odata cu el sa-i duca si pe Benga si Petra, ca restul jucatorilor au potential daca se pune osul, iar Falca la Jilava sau Popa Sapca, ca-i ducem noi varza de la Bruxelles….
    La UTA ar fi bun un Edi Iordanescu, am deveni mult mai credibili si civilizati, ca sa nu spun mai profesionisti.
    Dar am inteles ca-i liber si Dan Petrescu, daca tot vrem ceva cu aceasta echipa.

    0
    0
    1. Dan Petrescu , Edi ? Eu ma gandesc la un Conte, Lucescu sau Mou…ca tot nu prea merg bine. Ce zici? 😂😂😂😂😂

      0
      0
  10. Serios?Atentie maxima,va rog…Emisiunea de pe Digi 1,live…ora 23!
    Un intrerviu isteric,coleric al lui Falvius Stoican…Musca si ataca pe toata lumea,inclusiv primarul si finantatorul lui Poli Iasi,Szabo…..
    Apoi studioul il suna pe Szabo,care ne surprinde total…..Citez:”Stoican.antrenorul nostru, cam bate campii in ultimul timp si musca pe cei care il platesc..Uita cam cum a ajuns la Iasi!
    Din aceeasi declaratie:”lui Stoican i-am anulat clauza de reziliere,pentru ca am vrut sa-i dau incredere si credibilitate,dar sa nu se creada ca il voi sustine daca vorbeste asa…voi verifica si urmari declaratiile sale…”
    Suntem in contact si cu un alt antrenor iubit si dorit in IASI,obisnuit in Copou….
    SI INTREB ACUM EU….OARE DESPRE CINE AR FI VORBA???

    0
    0
  11. Cine știe caracterul lui Popa își dă seama că acesta își pregătește plecarea… bine a intuit și Cosmin… Nu iese fum fără foc!
    Există tratative subterane… marcă înregistrată á la Popa!

    0
    0
  12. Popica a venit la Arad pt. a fi acasa si a face o echipa competitiva in vederea promovarii, dar daca nu se doreste asta de catre factorii de decizie, este normal sa plece acolo unde are posibilitatea sa arate ce poate… Pacat.

    0
    0
  13. Asta cu plecarea lui Ionut Popa la Petrulul , va depinde decisiv daca Aradul vrea sa redreseze aceasta echipa pe plan financiar pt. a o aduce in liga1a ,daca nu se va intamla asta in pauza de iarna, Ionut Popa va pleca cu siguranta de la UTA. !!! Ar fi pacat sa se intample acest lucru pt. ca Mister vrea sa faca echipa buna pt. pt. accederea in liga1a, pai daca nu se vra , ce sa mai faca, normal ca pleaca !? Alo !!! Autoritatile Aradului, TREZIREA !!! FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button