Sporturi de contact

Judoka Robi Nagy, vicecampion național cu echipa Clujului chiar de ziua sa





Orașul Drobeta Turnu Severin a găzduit finala pe echipe a „naționalelor” de judo Under 23. Fiindcă Aradul nu a avut resurse să-și înscrie propria echipă, frații Nagy, Robert și  David, au luptat pentru Cluj, respectiv Ploiești. Și, dacă David (16 ani) a ieșit al 5-lea, fratele său a devenit campion național chiar în ziua în care a împlinit 21 de ani.

Robert Nagy a fost unul dintre cei cinci componenți ai celor de la CSM Cluj, pregătiți de Florin Bercean și Ana Maria Mititelu. Arădeanul a contribuit la medalia de argint câștigând două partide în penultimul act, peste clujeni situându-se doar echipa din Pitești, care a împrumutat sportivi din Republica Moldova, medaliați la europene.

Robert Nagy (foto, primul din dreapta pe rândul de sus) este component al CS Universitatea Arad, iar David Nagy (de patru ori campion național în 2018, între judo și sambo) și medaliat cu bronz la „europenele” de judo cadeți cu echipa României, dar și la „modialele” de sambo – juniori, are dublă legitimare CS Universitatea – CSȘ Gloria.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button