UTA Arad

Popa, ca Ștefan cel Mare și la Mioveni: „Cadou de suflet din partea primarului, care merită apreciat pentru cum susține fotbalul de atâția ani”





Având rezultate excelente pe banca lui Politehnica Iași între 2004 și 2009, Ionuț Popa și-a câștigat prețuirea suporterilor din Orașul celor 7 coline, care l-au comparat cu marele domn al Moldovei, Ștefan cel Mare. Renumele i s-a dus în toată țara, iar primarul din Mioveni, care – de altfel – îl apreciază și azi pe „Mister” pentru rezultatele avute și la cârma echipei de fotbal din orașul argeșean, pe care a și promovat-o în Liga 1 în 2011, i-a făcut un cadou simbolic antrenorului arădean.

Ioan Georgescu a trimis prin intermediul conducerii „galben-verzilor” sosite la meciul de azi, încheiat cu succesul arădenilor cu 2-1, o carpetă cu chipul lui Ștefan cel Mare, cu care Popa s-a mândrit la conferința de presă de după ultimul fluier al arbitrului. „Domnul primar din Mioveni m-a uns pe suflet cu acest dar chiar în an Centenar. Se pare că nu am fost Ștefan cel Mare doar în Moldolva, ci și în Muntenia, la Mioveni. Îi mulțumesc prietenului meu, Ioan Georgescu, care merită apreciat de toată lumea pentru cum susține fotbalul de atâția ani și sunt sigur că o va mai face și pe mai departe. Mi s-a spus că această carpetă e făcută special în Republica Moldova, chiar o voi pune la loc de cinste în casă”, a spus „principalul” UTA-ei la întâlnirea cu presa de la finalul disputei cu argeșenii.

Tot Popa spunea înainte de meci că Mioveniul este una dintre echipele ce trag la promovare, dar Eftimie Iordan la combătut la finalul celor 90 de minute de azi. „Domnul Popa aruncă numai fitile din acestea. Nu s-a pus problema de nicio promovare în acest an, avem ca obiectiv locurile 1-8 și suntem în obiectiv”, a subliniat antrenorul argeșenilor. „Locurile 1-8 înseamnă și locul 1…Eu vorbesc destul de des cu primarul lor, Ioan Georgescu, care mi-a făcut și acest cadou deosebit și știu că, la condițiile pe care le oferă, tinde sus”, a venit replica lui Popa.

După al patrulea eșec stagional în deplasare, Mioveniul rămâne pe locul 7 în Liga a II-a, dar se depărtează puțin de zona promovabilă.









2 comentarii

  1. Este foarte important in viata,ca peste tot pe unde ai trecut,sa lasi mereu loc de un „Buna Ziua” si vei avea o usa deschisa oricand!
    Din pacate,pana acum,Popica nu a procedat la fel si la UTA,dar se pare ca lucreaza din plin si la acest aspect,in prezent!Mai bine mai tarziu decat niciodata!
    HAI UTA!!!

    0
    0
  2. Strange tu carpete ca fotbal joaca Snagovul…cand erau alti antrenori faceai statistici si le dadeai indicatii… la statistici esti cel mai slab antrenor de la noua UTA dupa Falub care are 2 meciuri si nicio victorie…insa tu ti-ai adus jucatorii pe care ai vrut, pe comisioanele care ai vrut si cu tine la timona echipa a suferit cele mai rusinoase infrangeri la 4-5 goluri diferenta in meciuri jucate acasa. Strange tu carpete si arata-le la ziaristi clovnule.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button