31/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Cadouri cu însemnele UTA-ei pentru toți spectatorii partidei cu Daco-Getica, primul fluier să dă după „Deșteaptă-te, române!”

Odată cu primul meci al turului, echipa fanion a Aradului își ia rămas bun de proprii susținători până în anul 2019. Dacă în sarcina elevilor lui Ionuț Popa și Cristi Păcurar cad…cele trei puncte în fața celor de la Daco-Getica București, conducerea UTA-ei pregătește și alte mici surprize. ”Conducerea clubului îi așteaptă pe suporterii utiști în număr cât mai mare la meciul de sâmbătă, de la ora 11, cu Daco-Getica. Dorim să marcăm ultima întâlnire a anului, așa că avem mici cadouri pregătite pentru toți spectatorii care vin la joc, cadouri ce poartă însemnele UTA-ei, de care credem că vă veți bucura cu toții!”, e anunțul postat pe site-ul oficial al celei mai titrate grupări din Provincie.

Și pentru partida e programată de Ziua Națională, în an Centenar, va trebui respectată și decizia Comitetului de Urgență al FRF. ”Pe 1 Decembrie, România sărbătorește 100 de ani de la Marea Unire, proclamată în 1918, la Alba Iulia. Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, pentru a marca momentul istoric, Comitetul de Urgență al FRF din data de 29 noiembrie 2019 a hotârât ca în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, la toate meciurile de fotbal din cadrul competițiilor organizate de Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal, înaintea fluierului de start să fie intonat imnul de stat al României, „Deșteaptă-te, române!” – e informarea de pe site-ul Federației României de Fotbal.

Echipa oaspete se va afla în mediul său, atâta timp cât imnul e intonat înaintea fiecărei partide de pe terenul din Colentina, la fel petrecându-se și pe „Cluj Arena”, la partidele lui U.

10
0
%d blogeri au apreciat: