Minifotbal, futsal

Cu Pirtea în mare formă și un singur gol primit, Socodorul și-a apărat trofeul „Cupa Boandi”





Cea de-a 15 ediție a Cupei Bandi la mini-fotbal a adunat la start șase echipe, formate din destui fotbaliști legitimați în Ligile 4 și 5. Socodorul a reușit să-și apere trofeul cucerit anul trecut, în special pe mâna celui mai bun fotbalist al turneului, George Pirtea.

În sala de sport de la Satu Nou, partidele din cele două grupe s-au încheiat cu următoarele rezultate: Viitorul Satu Nou – Viitorul Șepreuș 1-4, Viitorul Șepreuș – Șoimii Șimand 1-3, Viitorul Satu Nou – Șoimii Șimand 0-4  (Grupa A); ACS Socodor – Speranța Șepreuș 2-0, Frontiera Pilu  – Speranța Șepreuș 3-0, ACS Socodor – Frontiera Pilu 1-0 (Grupa B).

Meciuri de clasament

Locurile 5-6: Viitorul Satu Nou – Speranța Șepreuș 1-2

Locurile 3-4: Victoria Șepreuș – Frontiera Pilu 1-0

Finala: Șoimii Șimand – ACS Socodor 1-4

Fotbaliștii campioanei, George Pirtea și Răzvan Vaida au fost desemnați golgheterul și respectiv portarul turneului.

„Competiția a fost foarte reușită. A fost pentru al treilea an consecutiv când președintele AJF, Adi Lucaci, a fost alături de mine la acest turneu, iar astăzi am fost onorat și de prezența prof. univ. Gabi Marconi. Le mulțumesc și lui Leontin Buda și Ciprian Pătroi pentru ajutorul dat în asigurarea arbitrajului. Bineînțeles, recunoștința mea merge domnului primar din Mișca, Tibi Hassz, un om deosebit fără de care nu ar fi fost posibilă nici această ediție a Cupei Boandi, apoi familiei Cernuș, Emeric și soției sale, Cati, care ne asigură asistența medicală pentru al nouălea an la rând, dar și repriza a treia. Și nu în ultimul rând, aș vrea să-i mulțumesc lui Dănuț Coman pentru sprijinul logistic și la această ediție a Cupei Boandi. În final, aș dori să le urez Crăciun Fericit și un An Nou plin cu bucurii tuturor iubitorilor fotbalului arădean”, a spus Andras „Boandi” Mako, vicepreședinte al Asociației Județene de Fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button