UTA Arad

Grigoraș: „Joc echilibrat, de luptă, încheiat cu un rezultat echitabil”





Atâta timp cât a întâlnit echipe abordabile, Ripensia și ACS Poli la Timișoara și pe UTA, la Constanța, Farul viza mai multe puncte pe finalul anului. S-a ales cu unul singur după disputa de azi, cu arădenii și acela „agățat” pe final cu golul unei rezerve, puștiul Dumitrașcu.

La final, experimentul tehnician al „marinarilor” s-a declarat – oarecum – mulțumit cu remiza. „Ne doream o victorie, dar cred că e un rezultat echitabil după aspectul jocului, un joc echilibrat, de luptă. Am întâlnit o echipă destul de puternică, care a avut șansele ei de a marca mai repede, ca și noi de altfel. Poate dacă am fi înscris primii la acea ocazie a lui Păun, am fi reușit să câștigăm, cine știe. Mă bucur pentru <<Dumi>>, care a reușit să înscrie. E un jucător foarte, foarte tânăr, îi dorim să aibă constanță, de asta are nevoie”, a punctat Petre Grigoraș.

Dar, „principalul” Farului a vorbit în special despre ceea ce ar trebui să se întâmple în această iarnă în curtea echipei sale. „A venit vacanța, se va trage linia, vor fi analize și se urmează deciziile benefice clubului. Timp de 21 de etape, actualii jucători au avut timp să demonstreze ceea ce pot și, cu siguranță, Farul își durea mai mult decât ceea ce s-a obținut. Avem 20 de puncte, ar fi trebuit să avem 21 câștigate pe teren, dar…a trecut și acel episod (n.a. meciul pierdut la „masa verde” cu Mioveniul după 3-3 pe teren). Când am preluat echipa mi-am asumat o responsabilitate mare împreună cu cel care a și preluat clubul, cu Ciprian Marica. Am vrut să stăm cât mai aproape de obiectiv, iar în retur, după o remaniere masivă în lot, să atingem ceea ce ne-am propus pe termen scurt și anume să rămânem în Liga 2-a. Apoi, la anul, sper să pot construi o echipă care și-a propus de mai mult timp un obiectiv important, dar – iată – cu o întârziere de un an. Indiferent de schimbările ce se vor face în această iarnă, ele trebuie să ducă la ceva mai bun decât ceea ce a fost până acum. Toți jucătorii care vor veni la club să o facă cu un plus, sper să fim cu toții inspirați în acest sens”, a adăugat Grigoraș, care în final le-a transmis „Sărbători Fericite” suporterilor constănțeni, dar și tuturor iubitorilor fotbalului românesc.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button