UTA Arad

Popa: „Ne-am impus ca posesie și am avut mai multe ocazii clare, am pierdut două puncte”





UTA se întoarce cu un punct de pe malul mării la ultima apariție oficială în anul 2018. Fără Manea și Bodea (accidentați), dar și cei cinci fotbaliști cu pretenții de titulari în debutul stagiunii, Vădrariu, Pop, Cubleșan, Janos și Petra, care s-au despărțit deja de club, arădenii au pus serios osul la bătaie și au fost la 9 minute de un succes ce le-ar fi făcut și mai liniștită vacanța de iarnă.

Contabilizând ocaziile clare de poartă, Ionuț Popa consideră că: „Am pierdut două puncte. Pe lângă gol, Rus și David Popa s-au aflat de două ori singuri cu portarul, în timp ce Farul a avut doar acea ocazie mare, prin Păun. Sunt mulțumit că ne-am impus și ca posesie, absolut toți jucătorii s-au implicat bine în joc pe un teren destul de greu și în fața unui adversar incomod acasă. Îi felicit pentru atitudine, doar că în astfel de meciuri trebuie să fim mai pragmatici dacă vrem să câștigăm”.

La capitolul câștiguri „Mister” i-a trecut fără să stea pe gânduri pe David Miculescu și Cătălin Vulturar. „Cel mai mare lucru e debutul lui Cătălin Vulturar, la 14 ani, cred că e record în istoria UTA-ei. Iar David Miculescu va ajunge cel puțin de nivelul lui Dennis Man”, a adăugat Popa.

Utiștii s-au pus pe drum spre Arad la bordul unui autocar, urmând să intre automat în vacanță până pe 7 ianuarie 2019.

12 comentarii

  1. La posturile care se clătină va conta dublura ! De exemplu ,Copaci mai face meciuri slabe Dar ia să-i găsești un înlocuitor credibil ,sa vezi cum ii creste cota și îl dorește Astra !! Aplauze la căderea cortinei pt. restul lotului. care și-a făcut datoria și cu burta goala ! De Vulturar , sperăm să vorbim vreo trei ani la UTA ,în A și încă 12 in fotbalul mare !! Hai UTA !!

    0
    0
  2. Aproape dupa fiecare meci in care s-au pierdut puncte concluziile sunt aceleasi: ne-am impus dar nu am avut noroc, arbitrii ne-au furat etc.

    0
    0
    1. macar te ai uitat la meci ? ce ti se pare mincinos din ce a zis ? cu ce e el de vina ca MASCARICIU ala de David popa ajunge 1 vs 1 cu portaru si se impiedica ?

      0
      0
      1. Cand aproape dupa fiecare meci pierdut spui ca ai avut posesia, ca ai fost mai bun, ca nu ai avut noroc e ceva in neregula. Fotbalul se joaca pe goluri. Daca esti mai bun , castiga!

        0
        0
          1. Tocmai ca nu sunt specialist, mergeti voi toti cei care puneti botul la explicatiile astea puerile. Dracu stie cum se face ca desi sunt cei mai buni, au posesie,au cele mai mari ocazii de multe ori pierd. Doar de putina logica e nevoie , dar de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

            0
            0
          2. pai ma omule ce vina are el ? echipa joaca , are posesie , is ocazii , da nu pot sa dea gol 1 vs 1 ….ce vina are el ? esti si penibil peline !!!

            0
            0
  3. Bine că s-a terminat, vine mult așteptata pauză…de acum incepe adevărata muncă pentru factorii de decizie.
    Avem 4-5 jucători buni lângă care, dacă se vor aduce incă măcar pe atât, formăm o echipă cu adevărat solidă…bineînțeles, cu condiția să nu mai plece vreun jucător dintre cei de bază.

    0
    0
  4. Din nou , pe final am luat un gol stupid si am pierdut victoria. Sa remarcam ca echipa s-a straduit, a pasat, a combinat. Hasny, Benga si Coulibaly au facut zid, si Orlici a avut citeva interventii bune, dar. dipa parerea mea , a gresit la gol. Complimente pentru Rus, la fel remarca pentru Miculescu. Despre Vulturar nu cred ca la 14 ani trebuia aruncat in teren, doar pentru un record de varsta la debut. El poate fi un viitor jucator, dar la 14 ani ii periclitezi sanatatea, bagandu-l intre „lupi”. Nici macar Ionut Popa nu poate garanta ca Vulturar va ajunge jucator important, desi eu ii doresc asta. Poate ca asta ne arata mai mult subtirimea lotului. Pina la primavara este pauza, dar daca nu se vor plati restantele la jucatori, si datoriile ( nu putine) la cei plecati anul trecut si anul asta, nu vad UTA ..bine. Pentru mine o UTA in liga II-a este o deceptie, si nu vad cum cei ce azi conduc UTA azi, sa poata realiza mai mult. Fara o schimbare a formei de organizare, si investitori care sa poata verifica cum se cheltui banii nu se poate mai mult.

    0
    0
    1. O părere pertinenta și totusi ai mai multe,, negative”.. Pt mine asta e o oglinda bună a suporterului arădean, și totodată arata nivelul de percepție, și inteligență a suporterului arădean.. Sărbători fericite îți doresc doctore, și îți doresc sa mai apuci UTA în prima ligă

      0
      0
      1. Multumesc pentru urari, la fel si tie Sarbatori Fericite !! Ca si de altfel la toti carora UTA nu le este indiferenta

        0
        0
  5. Mincinosul tot mincinos ramane, dar vad ca sunt si multi carora le place cum ii minte popica…Pai! vii acuma si ne spui ca suntem chiar peste obiectiv si ca esti multumit de locul 9 ocupat, iar inainte de inceperea campionatului ne spuneai ca nu ramai la echipa daca nu se vrea performanta si promovarea. Atunci se pune logic intrebarea:Cand ne-ai mintit popica ? atunci sau acuma?
    Sa stii popica , ca suporterii adevarati doresc UTA in prima liga si nu doar sa se prezinte la meciuri ci sa faca performanta, altfel mai bine trageti obloanele decat sa ne scaldam in mediocritate cu bani multi papati de la aradeni….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button