UTA Arad

Miculescu l-a cucerit defintiv pe Popa: „Va fi cel puțin ca Dennis Man, îmi pare rău că nu l-am băgat mai demult”





Nici de o lună de zile nu a avut nevoie David Miculescu să se impună în primul „unsprezece” al UTA-ei. Astăzi, la Constanța, mijlocașul ofensiv de 17 ani și-a trecut în cont cel de-al treilea său „assist” în tricoul „roș-albilor”, destinatarul fiind de fiecare dată Ciprian Rus.

În minutul 67 al confruntării de pe Litoral, fiul fostului golgheter utist, Vali Miculescu, i-a pus mingea pe cap atacantului arădenilor pentru avantajul luat pe tabelă. Intervievat la final de meci de Digi Sport, Ionuț Popa a recunoscut că ar fi trebuit să se bazeze mai mult pe serviciile lui David Miculescu în această toamnă și l-a comparat cu Dennis Man. „Mă bucur enorm pentru acest jucător, Miculescu, care la 17 ani a dovedit clasă și maturitate. Acest jucător, care va fi cel puțin ca Dennis Man, a evoluat extraordinar timp de 70 de minute. A făcut niște lucruri deosebite, a dat și pasa de gol, plus că are și alură de mare fotbalist la 190 de cm. A câștigat toate mingile, ce mai, m-a impresionat acest copil! Îmi pare rău că nu l-am băgat mai demult. Joacă de doar 5-6 etape, dar și-a câștigat deja locul în echipă”, a spus antrenorul „Bătrânei Doamne” la finalul disputei de la Constanța.

Timișoreanul de 17 ani face parte din grupa de 2001 antrenată de Sandu Gaica și Adi Ungur și e component de bază al naționalei Under 18, dar e atent monitorizat și de selecționerul Dan Oprescu, la Under 19, pentru participarea la Turul de Elită, din martie 2019.

4 comentarii

  1. A fost o centrare extraordinara de mondiale, Bravo ba baiete !!! S-a vazut ca stie cand sa acelereze pe langa cei doi fundasi ai Farului , ce sa mai , este foarte talentat si daca va duce o viata sportiva prin seriozitate si munca la antrenamente, va ajunge departe poate mai sus decat Man ,la ce alura de 1,90 m are tipic de fotbalist de valoare, are tehnica, paseaza bine !!! Iti urez mult succes in continuare si sarbatori fericite !!!

    0
    0
  2. Noi, suporterii astia neadevarati, cum ne-ai catalogat tu popica, de cand tot scriem pe aici ca trebuie sa se mearga pe tineri aradeni, daca tot nu se vrea promovarea?
    Dar suntem cantitate neglijabila, stiu si ma bucur ca ne dai dreptate intr-un final…
    Si mai stiu ca deja te gandesti la bani si la procente care urmeaza a fi incasate in urma vanzarii lui,

    0
    0
  3. Pentru mine HREZDAC a fost cel mai bun debut in acest retur. Atentie mare la gradina noastra dupa care ne uitam la altii.ISAC , VULTURAR, JULA, GAVRILA.Fotbalistii sarbi sunt valorosi d-ar atentie ce cumparati.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button