UTA Arad

Utiștii i-au dedicat lui Manea golul de la Constanța, fundașul s-a operat ieri, la Timișoara





Contra Farului, Ciprian Rus a marcat golul său cu numărul 11 în acest sezon de Liga 2-a, iar primul său gând s-a îndreptat spre Alex Manea. Acompaniat de David Popa și Miculescu, golgheterul „roș-albilor” a afișat în fața camerelor de vederi tricoul numărul 5 al colegului lor, care trece printr-o cumpănă a carierei sale.

Fundașul de 28 de ani a fost operat, ieri, de medicul timișorean, Radu Prejbeanu și va reveni pe gazon de abia la vară.  Manea suferise o ruptură a ligamentelor încrucișate ale genunchiului drept în confruntarea cu Mioveniul, Ionuț Popa susținând că terenul sintetic a avut un rol important în acest sens. Arădeanul a fost internat până în această după amiază la o clinică de pe Bega, unde nu a putut urmări partida UTA-ei de la Constanța. În plus, durerile post-operatorii erau destul de mari.

Ajuns acasă, Manea a urmărit pe internet faza golului utist pe Litoral și, implicit, gestul colegilor săi.  „Le mulțumesc, chiar nu mă așteptam să se gândească la mine. Sper să jucăm din nou împreună cât mai repede posibil”, a transmis utistul, al doilea cel mai experimentat fotbalist din lot, după Enescu.









3 comentarii

  1. Insanatosire grabnica ALEX MANEA cat mai repede posibil , UTA. are nevoie de tine !!! Sanatate si respect !!!

    0
    0
  2. Multa sanatate pentru Alexandru Manea, un utist cu suflet mare, un adevarat „stalp” al apararii. Sarbatori Fericite !! si LA MULTI ANI !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button