Stranieri aradeni

Eurogol și assist pentru Petre contra lui Nordsjaelland, echipa arădeanului se luptă pentru un loc de play-off în Superliga daneză





Adrian Petre își continuă forma bună în prima ligă daneză. Arădeanul a reușit un assist și un gol superb în victoria echipei sale de astăzi, 3-0, pe teren propriu în fața lui Nordsjaelland, campioană a Danemarcei în 2011-2012.

În minutul 20, Petre a centrat pentru golul de 2-0, marcat de Kristensen, iar în partea secundă a închis tabela cu un șut din afara careului (video mai jos).

Până acum, fostul atacant al UTA-ei a înscris de șase ori și a dat patru pase de gol colegilor săi, iar Esbjerg se clasează pe poziția a patra, la un punct în spatele lui Brondby, a treia clasată, care însă are un meci mai puțin. Trupa lui Petre se luptă pentru un loc de play-off în primul sezon de la revenirea în Superliga, iar clasamentul este unul strâns. Diferența dintre locul 3 și locul 9 este de doar șase puncte (primele șase echipe se vor califica în play-off).

A fost ultimul meci oficial al anului pentru Petre, campionatul danez urmând să se reia la începutul lunii februarie.









Un comentariu

  1. Merituasa echipa daneză ar putea fi invitata la inaugurarea noului stadion. S-a dovedit. și un partener serios în tranzacția cu Petre. Ar fi și poate începutul unei colaborări. valabilă de ambele părți. Danemarca exportă. jucători în Germania ,Anglia. Am. mai. scăpa de afaceri păguboase. cu Prodanca și ,,oierul ”

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button