Fotbal juniori

Adi Petre, în pielea Moșului pentru campionii naționali la „Gheorghe Ola”





Au fost zile intense pentru grupa 2009 a clubului Atletico, care a mers tocmai la Constanța pentru titlul de campioană națională. Mai mult, „galben-negrii” au dat în finală chiar peste gazdele de la Academia Hagi, pe care le-a întors de la 1-4 la un spectaculos 6-4 și au venit acasă cu cel de-al șaptelea trofeu suprem din istoria de 16 a grupării arădene.

În această seară, merituoșii campioni, ajunși cu colinda la sediul din Calea Victoriei, au avut parte de o mare surpriză. L-au întâlnit pe Adrian Petre, care după ce i-a felicitat și i-a încurajat să-i calce pe urme și, de ce nu, să-l depășească, a jucat rolul Moșului. Fiecare fotbalist a primit un cadou din partea fostului golgheter utist, actualmente component al prim divizionarei daneze, Esbjerg,  dar – poate – și mai prețioasă a fost strângerea de mână a atacantului de 20 de ani. „Și Adi a început fotbalul la Atletico și acum a ajuns să joace în străinătate. Asta vă dorim tuturor, bineînețeles cu ajutorul antrenorilor și părinților voștri, cărora le mulțumim în aceeași măsură”, a fost mesajul lui Bogdan Oneț, președintele clubului Atletico.

De remarcat și outfitul celor doi profesori, Marcel Câmpian și Flavius Stoica, desemnați cei mai buni antrenori ai Dream Teamului ce a bătut tot ce se putea bate la Memorialul Gheorghe Ola.









5 comentarii

  1. Ce frumos!…..Sa le fie intr-un ceas bun,nasterea unei alte generatii de mare succes,mai mult decat probabil!Cum sa nu te bucuri pentru ei si pentru noi?Ideea ar fi ca acesti copii sa creasca in Arad,sa promoveze,an de an si sa nu fie vanduti,de dragul rapiditatii,pe banda rulanta…
    Nu cu mult timp in urma,aceasta grupa,fuse-se in Serbia….Campioni!Dupa cate stiu…Sandu(Piti) a socat audienta si asistentele de pe acolo…organizatorii,arbitrii,au vrut sa-l cunoasca…Cat de mic,atat de veninos!Cel mai bun!
    Este modelul de copil crescut in pepinierele proprii, care nu are voie sa fie scapat!Pe cat pariem ca acum,Hagi va vrea sa-l racoleze?Aici intervine neaparat(si) conducerea!Sper!
    Felicitari!Nu este de ici,de colo!Bravo!

    0
    0
    1. Nu înseamnă că dacă e bun când are 10 ani va deveni fotbalist! Cunoscând multe generații de juniori buni pot sa spun că au fost cu zecile copii asa buni ca Sandu.. Primul care îmi vine în minte când îl vad pe acest copil este Fedor, care era exact ca el de mic, tehnic și rapid! Dealtfel până și Tisza îl striga pe nume,, Hagi” fiindcă asa ii spunea toată lumea! Și nu a ajuns din păcate sa joace decât în liga a patra, iar acum este în pușcărie pt o,, combinatie”.. A combinat fotbalul cu repriza a treia și cu condusul mașinii..

      0
      0
    1. Serios@Nick?Cred ca ai gresit numaratoarea!Tu consideri „confirmat”doar daca au ajuns la FCSB,sau joaca in extern?NU!Problema apasatoare a fost mereu lipsa crasa de bani,fiindu-se nevoie sa fie vanduti,mai pe nimic,la varste mai tinere,multi dintre ei,ajungand sa confirme si sa se maturizeze pe la alte echipe…Este un fapt cunoscut ca au existat autopropuneri,pe bani putini,ai unor juniori,refuzati de catre echipe bucurestene,care ulterior au aratat ceva si mai urmeaza….
      Mai numara te rog inca odata,chiar daca nu-i nimeresti sau stii pe toti!Scrie pe hartie!E mai usor!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button