BaschetzTOP ARTICOLE

FCC ICIM a renunțat și la ultima americancă din lot: Ex. timișoreanca Burdgess e istorie!

Cel puțin pentru moment, FCC ICIM Arad rămâne fără jucătoare americance în lot. După extrema A’Lexus Harrison, a venit și rândul pivotului Leeza Burdgess (28 de ani) să se despartă de formația arădeană. „Jucătoarea și-a reziliat astăzi, pe cale amiabilă, contractul prin care era legitimată la echipa noastră. Decizia am luat-o după meciul cu Brașovul”, a confirmat Marcel Urban, președintele grupării arădene de baschet feminin.

Americanca a ajuns la Arad la începutul sezonului actual dupa ce evoluase, în ediția precedentă, pentru SCM Timișoara. Burdgess a jucat în 12 partide în maieul „galben-albastru” și nu a avut cifre extraordinare. Fiindcă după despărțirea de Harrison, conducerea FCC ICIM a înregimentat-o pe bosniaca Deura, e de așteptat ca și locul lăsat liber sub panou de puternica jucătoare de culoare să fie ocupat zilele ce urmează.

Formația arădeană și-a compromis în mare măsură șansele de a mai prinde podiumul întrecerii interne odată cu înfrângerile interne cu Târgoviște și Brașov, însă nu a abandonat lupta.

FOTO: Ciprian Petcuț

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close