Polo

Noul bazin de polo al Aradului rămâne în afara circuitului, Cupa României se joacă la București!





Pe 1 octombrie 2018, Primăria Arad recepționa construcția bazinului de polo din Subcetate, finanțată de MDRAP, prin CNI, cât și de la bugetul local, dar aceasta rămâne încă în afara circuitului. Mai marii orașului nu știu încă dacă urmează să exploateze bazinul în regim propriu, ori îl transferă către firma Recons, care administrează atât ștrandul, cât și patinoarul. Această tergiversare a costat Aradul organizarea unei competiții importante la nivel intern și anume, Cupa României la polo.

Federația de specialitate a anunțat că întrecerea va fi găzduită de bazinul „Steaua” din București și nu de orașul de pe Mureș, așa cum era prevăzut inițial în calendar. Așadar, AMEFA, una dintre cele două echipe ale Aradului aflate în primul eșalon, alături de FCC ICIM, pierde ocazia să joace acasă. Oricum, din postura de „lanternă roșie” a Superligii Naționale, elevii lui Cristi Cosma aveau din start șanse reduse se depășească măcar faza sferturilor, pe care – de altfel – o dispută cu formația de pe locul 3, Corona Sportul Studențesc. Învingătoarea acestui „duel” va evolua în semifinale, iar învinsa în grupa 5-8, meciul „pereche” fiind Dinamo – Rapid. În celelalte două sferturi: Steaua – CSM Tg. Mureș și CSM Oradea – Politehnica Cluj-Napoca.

Competiția se va desfășura între 17 și 19 ianuarie, precedentele două ediții ale competiției KO fiind adjudecate de CSA Steaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button