Arhivă articole

Și-au luat punctele de pe terenul „lanternei”: CS Universitatea de Vest Timișoara – Crișul Chișineu Criș 30-33


După insuccesul cam neprevăzut de la Oradea, handbalistele Crișului trebuiau să se revanșeze rapid într-o altă deplasare în vecini. În cadrul etapei secunde al celui de-al doilea tur, „alb-albastrele” au jucat pe terenul „lanternei roșii”, conducând ostilitățile da capo al fine.

Klimek și colegele sale au avut cam tot meciul 6-7 goluri în fața „studentelor” de pe Bega și doar relaxarea de pe final a făcut ca tabela să arate tocmai rău pentru gazde. S-a terminat 33-30 în favoarea echipei lui Sebastian Tudor, după 19-14 la pauză, iar la rând urmează CSU Reșița, într-un adevărat derby pentru locul 2 în Seria D a Diviziei A la handbal feminin. Acesta se va juca duminica viitoare, la Sala Sporturilor Victoria, de la ora 15. „Am fost echipa mai bună, nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei. E adevărat nu am ținut ritmul ridicat până la final, Timișoara s-a apropiat puțin, dar meciul era jucat. Sperăm să repetăm evoluția bună și cu Reșița și să câștigăm primul meci al anului și în fața propriilor noștri suporteri”, a spus Lucreția Vartolomei Cășuțiu, managerul Crișului.

Contra lui CS Universitatea de Vest Timișoara au jucat și au marcat pentru Crișul: Klimek 9, Damian 7, Petruse 7, Iuga 6, Lucușa 2, Haidu 1, Boldor 1, Nemoianu, Corha, Salata, Tudose și Roman.

6
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.