Baschet

Nagy și Părău – întâmpinate cu flori la Arad: „Reîntâlnire emoționantă, ICIM-ul își poate reveni”





Întâlnirea cu echipa campioană a României, le-a prilejuit suporterilor FCC ICIM revederea cu două foste favorite ale tribunelor Polivalentei arădene. Aseară, Anne Marie Părău și Ildiko Nagy au jucat pentru Sepsi Sfântu Gheorghe în succesul cu larg, 54-92, de pe malul Mureșului, în cadrul etapei a patra a Grupei Roșii a LBNF.

Înainte de prima sirenă, cele două foste „galben-albastre” au primit flori din partea lui Marius Stern, un fan înfocat al celei mai titrate echipe din Arad. Bineînțeles, acesta ne le putea „uita” pe actualele componente ale ICIM-ului, care – însă – aveau să dezamăgească pe parchet prin maniera clară în care au fost depășite.

La final, Ildiko Nagy Mîrne a vorbit despre revenirea la Arad, aici unde a petrecut o bună parte din cariera sa. „Reîntâlnirea cu fosta echipă a fost emoționantă, tot timpul mi-a plăcut să joc aici. Noi am tratat meciul cu multă seriozitate, planul a fost să facem un meci bun și cred că am reușit. Fetele de la ICIM au început bine sezonul, nu știu din ce cauză echipa a căzut. Dar, își pot reveni, sezonul este lung și se poate întâmpla orice”, a spus pivotul de 34 de ani, care are la activ 17 sezoane în primul eșalon din România.

Pe lângă ICIM Arad, Nagy-Mîrne a mai jucat pentru Biandra Târgovişte, LMK Sf. Gheorghe, CSU Alba Iulia și Basket Club Franconville PB, în liga a patra din Franţa.

FOTO: Sorin Dan Cârstea









3 comentarii

  1. Jos pălăria pt acest suporter care din câte știu e reșițean.. s-ar putea să greșesc, oricum nu e arădean, dar e alături de această echipă demult la bine și la greu!

    0
    0
    1. Multumesc pentru aprecieri Dacian.Sunt nascut si crescut la Oradea si stabilit cu familia si serviciul la Resita.Acesta e al 25 – lea sezon in care vin si sustin echipa aradeana(din Septembrie 1994 am inceput sa vin meci de meci).

      0
      0
      1. Salut,Marius-felicitari pt ceea ce faci in galerie si pt.echipa.Noi,restul galeriei-incercam sa distindem atmosfera din sala,Speram,traim cu speranta ca va fi mai bn…hai Icim,hai Arad…

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button